RED Hydrogen One UNBOXING pentru un Smartphone UIMITOR

RED Hydrogen One apare astazi in primul unboxing, noul smartphone uimitor fiind prezentat in premiera pentru utilizatorii din lumea intreaga astazi.

RED Hydrogen One UNBOXING Smartphone UIMITOR

RED Hydrogen One este un smartphone uimitor lansat acum cateva luni, iar astazi vedem un prim unboxing pentru versiunea Houdini, care este oferita unora pentru testare, desi telefonul inca nu a fost lansat oficial. RED Hydrogen One a fost anuntat ca primu smartphone cu ecran holografic, el avand o varietate de componente modulare, inclusiv bateria, plus camerele, multe lucruri putand fi personalizate pentru a oferi o experienta noua de folosire pentru utilizatori.

RED Hydrogen One nu are un design chiar atat de grozav, dar asta era de asteptat, iar asta pentru ca telefonul de 1200 de dolari a fost gandit pentru a oferi personalizare, nu neaparat vreun design exceptional. In clipul video de mai jos puteti vedea versiunea Houdini a RED Hydrogen One, care este produsa in cam 400 de unitati pentru cei care au facut precomanda si vor sa-l primeasca mai devreme, aceasta versiune fiind una pentru dezvoltatori.

RED Hydrogen One UNBOXING pentru un Smartphone UIMITOR

RED Hydrogen One are un ecran holografic, aceasta fiind una dintre principalele noutati pregatite pentru utilizatori, iar efectul sau devine imediat vizibil chiar din animatia de pornire, special creata pentru utilizatori. RED Hydrogen One are, din pacate, un chip Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB de memorie RAM, baterie de 4000 mAh, si un ecran LCD cu diagonala de 5.7 inch si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, acesta avand integrat acel efect holografic, care pe inregistrari nu e vizibil.

RED Hydrogen One a fost anuntat ca un telefon uimitor, iar desi specificatiile sale tehnice nu mai sunt la fel de impresionante in 2018, ecranul holografic ramane principala atractie pentru foarte multi dintre utilizatori. Totusi, la un pret de vanzare de 1200 de dolari pentru versiunea cea mai ieftina, RED Hydrogen One nu va fi unul dintre cele mai bine vandute modele de smartphone-uri, insa chiar si asa, e interesant de vazut ecranul holografic in actiune in realitate.