Asa ARATA Primul Telefon 5G care va fi Lansat

Asa arata primul telefon 5G care va fi lansat pentru clientii care vor dori sa profite primii de retelele de mare viteza care vor fi lansate in curand.

ARATA Primul Telefon 5G Lansat

Astazi avem ocazia de a vedea primul telefon 5G pe care utilizatorii il vor putea cumpara pentru a-l folosi cu retelele care vor fi lansate abia peste mai bine de un an de zile, producatorii grabindu-se sa-si pregateasca tehnologiile. Xiaomi Mi Mix 3 este telefonul pe care-l vedeti in imaginea de mai sus, ea fiind publicata de catre un reprezentant al companiei chinezesti pentru a ne demonstra faptul ca el este in momentul de fata in proces de dezvoltare.

Xiaomi Mi Mix 3 are prezentata in imagine si conexiunea 5G care va permite folosirea pe retelele de viitoare generatie, impreuna cu software pentru testarea acestui tip de retele, pe care foarte multa lume le va folosi. Xiaomi Mi Mix 3 este un smartphone care are un ecran fara margini, iar asta ar trebui sa fie suficient pentru multi care vor sa aiba ceva diferit fata de ceea ce exista acum pe piata, insa telefonul vine si cu un bonus foarte util, conectivitatea 5G.

Asa ARATA Primul Telefon 5G care va fi Lansat

Xiaomi Mi Mix 3 va avea conectivitate 5G integrata de catre producator, insa desigur ca nimeni nu o va putea folosi efectiv pana in momentul in care aceste retele vor fi disponibile pentru publicul larg. Totusi, cei care decid sa cumpere Xiaomi Mi Mix 3 acum vor fi pregatiti in momentul in care aceste retele vor fi disponibile, mai ales ca noul model de smartphone nu va fi chiar atat de scump, deci investitia in el nu va fi una chiar atat de mare.

Xiaomi Mi Mix 3 va fi lansat intai in China de catre compania chinezeasca, acolo fiind deja in proces de dezvoltare primele retele 5G, insa sanse mai mari sunt ca ele sa apara initial prin alte tari asiatice. In Romania nu m-as astepta ca prima retea 5G publica sa fie lansata inainte de anul 2020, deci testele vor incepe cu siguranta anul viitor, dar numarul telefoanelor compatibile cu ele va fi limitat, Xiaomi Mi Mix 3 fiind unul dintre putinele modele create cu aceasta conectivitate.

7 COMENTARII