iPhone XS Plus va fi LANSAT de catre Apple ?

iPhone XS Plus este asteptat de catre multi fani ai companiei Apple, insa informatii recente arata ca acest model nu va fi chiar asa precum isi imagineaza lumea.

iPhone XS Plus LANSAT Apple

iPhone XS Plus este o denumire pe care mai nimeni nu a gandit-o pana acum, deoarece majoritatea oamenilor se concentrau pe denumirea iPhone X Plus, sau poate chiar iPhone 11 Plus, insa niciuna dintre ele nu va fi folosita. iPhone XS Plus este o denumire pe care ar trebui sa o uitati din start, pentr ca Apple ar fi decis sa renunte la cuvantul Plus din denumirea telefoanelor din seria iPhone XS pe care le va lansa in data de 12 septembrie.

iPhone XS Plus poate fi denumirea pe care unii o vor alege pentru telefonul iPhone XS care are diagonala de 6.5 inch, insa compania Apple pare sa fie hotarata sa renunte la aceasta denumire, permanent. Cei de la Apple ar putea inlocui cuvantul Plus din denumirea modelului mai mare al iPhone XS cu un alt cuvant, poate chiar Pro, insa deocamdata iOS 12 nu a dezvaluit asta, sau cei care au descoperit informatiile, nu le-au facut publice inca.

iPhone XS Plus va fi LANSAT de catre Apple ?

iPhone XS Pro in loc de iPhone XS Plus ar da o cu totul alta importanta telefonului cu ecran care are diagonala de 6.5 inch, insa Apple ar trebui sa ofere si o serie de functii speciale pentru el, astfel incat denumirea sa fie meritata. Din zvonurile aparute pana acum, se pare ca niciunul dintre noile modele ale iPhone XS nu va avea suport pentru Apple Pencil, si nu va permite folosirea a doua aplicatii in acelasi ecran, ceva ce multi utilizatori asteptau.

iPhone XS ar putea fi denumirea finala pe care ambele modele de telefoane noi cu ecrane OLED o vor avea, sau poate ca Apple ne va face o surpriza si va diferenta prin denumiri cele doua modele de telefoane premium. Indiferent de situatie, pe 12 septembrie la ora 20:00 vom afla toate noutatile pregatite de catre compania Apple, si va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce ne va fi demonstrat de catre cei din Cupertino.