Apple Music iti Spune care sunt cele mai Ascultate Melodii in Romania

Apple Music a lansat astazi un top 100 cu cele mai ascultate melodii la nivel global, dar si unul separat pentru Romania, si te ajuta sa gasesti cele mai populare cantece din platforma.

apple music top 100

Apple Music are incepand de ieri un top 100 cele mai ascultate melodii la nivel global, sau la nivel regional, cei de la Apple gandindu-se ca au nevoie de asa ceva in platforma lor. Apple a anuntat totul in cursul zilei de ieri pentru a-i ajuta pe utilizatori sa vada care sunt cele mai populare melodii din Apple Music, alte servicii similare oferind acelasi lucru pentru clienti.

Apple a lansat acest top 100 in cursul zilei de ieri, insa a anuntat ca il va actualiza in fiecare zi la ora 12:00 cu melodiile care sunt cele mai populare in ziua anterioara. Dupa cum puteti observa deja, Eminem este foarte popular in momentul de fata cu noul sau album, atat in Romania, cat si in SUA, insa desigur ca aceste topuri se vor schimba zilnic.

Apple Music iti Spune care sunt cele mai Ascultate Melodii in Romania

apple music top 100 1

Ideea celor de la Apple este foarte buna deoarece ne ajuta sa vedem ce mai putem asculta noi in functie de ceea ce este foarte cautat de catre alte persoane din platforma. Desigur ca asta nu inseamna in mod neaparat ca acea muzica este foarte buna, ci doar ca este foarte ascultata, cel mai probabil pentru ca e noua, cum se intampla acum cu Eminem.

Apple Music are aceasta sub-sectiune disponibila in sectiunea principala Explore, unde va trebui sa cautati un buton care va permite sa accesati fie topul global, sau cel din Romania.