Huawei MATE 20 PRO: ecran mai MIC decat al iPhone XS Max

Huawei MATE 20 PRO va avea un ecran mai mic decat cel al iPhone XS Max intr-o rasturnare interesanta de situatie, iata ce diagonala va fi oferita de Huawei.

Huawei MATE 20 PRO ecran iphone xs max

Huawei MATE 20 PRO ar urma sa aiba un ecra mai mic decat cel al iPhone XS Max, in ciuda multor zvonuri care sugerau faptul ca in realitate vom vorbi despre un ecran urias pregatit de catre cei de la Huawei. Diverse zvonuri aparute in ultimele saptamani sustineau ca Huawei MATE 20 PRO va avea un ecran cu diagoanala de 6.9 inch, la fel ca Google Pixel 3 XL, insa se pare ca realitatea este cu mult diferita fata de zvonurile anterioare.

Huawei MATE 20 PRO urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de doar 6.25 inch, conform unor schite preluate de la parteneri ai celor de la Huawei, diferenta intre cele doua diagonale fiind uriasa, dar nu neasteptata. Huawei MATE 20 PRO cu un ecran de 6.25 inch ar fi ceva mult mai apropiat de realitate, avand in vedere ca Huawei MATE 10 PRO are un ecran cu diagonala de 6 inch, deci tot am vorbi despre o crestere, dar ceva mai mic decat ce ofera iPhone XS Max.

Huawei MATE 20 PRO: ecran mai MIC decat al iPhone XS Max

Huawei MATE 20 PRO va avea un ecupaj mult mai mare decat Huawei P20 PRO din cauza implementarii unei camere frontale 3D, precum in cazul iPhone XS Max, iar cu tot acest ansamblu, ecranul ar trebui sa aiba 6.25 inch. Nu stiu cata lume va fi dezamagita de faptul ca Huawei MATE 20 PRO nu va avea ecran cu diagonala de 6.9 inch, iar asta pentru ca telefonul ar fi fost extrem de mare, si greu de folosit, insa ecranul mai mic decat cel al iPhone XS Max ar putea fi o problema.

Huawei MATE 20 PRO va costa cam cat iPhone XS Max, va avea performante inferioare, un ecran mai mic, dar ar putea avea o camera mult mai buna, iar daca autonomia va fi similara, atunci alegerea oamenilor va fi grea. Huawei MATE 20 PRO cu avantaj in fata iPhone XS Max doar prin camera si cativa zeci de dolari la pret nu va fi un telefon care sa atraga atentia oamenilor, insa ramane de vazut daca informatiile de acum se vor adeveri.