Huawei: ANUNT IMPORTANT pentru TOTI Clienti

Huawei a facut astazi un anunt important pentru toti clientii din lumea intreaga, compania chinezeasca fiind obligata sa-l faca din cauza problemelor recente.

huawei performance mode

Huawei a facut un anunt important pentru toti clientii care-i cumpara telefoanele din seriile P sau Mate, el venind in urma unei dezvaluiri care arata ca e nevoie de o schimbare majora de mentalitate pentru companie. V-am spus deja ca Huawei P20 Pro a fost interzis de catre 3DMark in platforma de benchmarking, impreuna cu alte modele de telefoane Huawei si Honor, iar totul pentru ca ele trisau in teste, adica isi cresteau temporar frecventele de lucru, ceea ce nu se intampla in utilizarea obisnuita.

Huawei a fost “pusa la zid” de catre foarte multe persoane din cauza deciziei de a isi minti clientii, iar singura solutie a chinezilor a fost sa promita ca va oferi un Performance Mode in EMUI 9.0 pentru clienti. Decizia a fost cel mai probabil gandita din timp, pentru ca a oferi asa ceva pentru clienti nu e usor de facut, iar Huawei a avut cel mai probabil in dezvoltare acest Performance Mode cu ceva timp inainte sa il lanseze public pentru clientii care-i cumpara telefoanele.

Huawei: ANUNT IMPORTANT pentru Clienti

Huawei spune ca acest performance mode le va oferi clientilor posibilitatea de a beneficia in utilizarea zilnica de performantele mincinoase din benchmark-uri, dar desigur ca nu le spune si efectele secundare. Utilizarea acestui sistem in viata de zi cu zi va reduce extrem de mult autonomia bateriei, si in jocuri are sanse foarte mari sa blocheze telefonul din cauza supraincalzirii componentelor, care n-au fost gandite pentru a functiona la frecvente ridicate pentru perioade mari de timp.

Huawei va ramane totusi cu stigma unei companii care isi minte clientii, pentru a vinde produse, chiar mai rau decat cei de la Apple, care desi au redus performantele iPhone-urilor cu baterii vechi, n-au ascuns asta in benchmark-uri si n-au facut-o pentru toate produsele. Huawei isi conduce afacerile dupa mentalitate chinezeasca, iar copiatul si minciuna par sa fie ceva normal, conform ei, insa pentru a avea succes la nivel global, e e nevoie de mai multa onoare.