Samsung GALAXY X: GRESEALA Facuta din Cauza Huawei

Samsung GALAXY X este rezultatul unei mari gresele facute de catre compania Samsung din cauza Huawei, iata cum vor fi afectati clientii care-l vor cumpara.

Samsung GALAXY X lansare huawei

Samsung GALAXY X este primul smartphone pliabil care va fi lansat pe piata, Samsung avand intentia de a isi aduce noul produs pe piata in cursul lunii noiembrie, conform presedintelui diviziei mobile. Samsung GALAXY X era anuntat initial pentru lansare abia in 2019, insa planurile celor de la Samsung s-au schimbat, dezvoltarea noului smartphone pliabil fiind mult grabita din cauza faptului ca Huawei a anuntat lansarea unui model similar chiar anul acesta.

Samsung GALAXY X este vazut de catre seful Samsung drept produsul inovator care sa readuca o crestere in vanzarile de smartphone-uri pentru companie, el ordonand acum cateva luni grabirea procesului de productie. In ianuarie cei de la Samsung spuneai ca interfata Samsung GALAXY X nu este pregatita pentru lansare, desi hardware-ul este, asa ca se pare ca in Coreea de Sud s-a “apasat pedala de acceleratie” pentru a aduce noul smartphone pliabil mai repede pe piata.

Samsung GALAXY X: GRESEALA Facuta din Cauza Huawei

Samsung GALAXY X are lansarea grabita din cauza faptului ca Huawei va anunta deasemenea un smartphone pliabil, desi nu-l va lansa pana in 2019, Samsung dorind sa fie prima pe piata cu acest produs. Rivalitatea dintre cele doua companii, si mandria coreenilor, grabesc lansarea Samsung GALAXY X, insa din pacate s-ar putea sa vedem ca “graba strica treaba”, iar coreenii aduc pe piata un smartphone care nu e pregatit sa ofere o experienta normala de utilizare.

Samsung GALAXY X genereaza si asteptari foarte mari de la Samsung din cauza promovarii care a fost facuta pana acum pentru el, insa iata ca Huawei ii forteaza pe coreeni sa ia decizii propite. Samsung GALAXY X ar urma sa fie prezentat undeva prin noiembrie, data nefiind cunoscuta, insa sigur este faptul ca va fi lansat in 2019, sau cel putin acesta este planul companiei in acest moment, conform presedintelui diviziei mobile.