AirPower DISPARE de pe Website-ul Apple, fara Speranta de Lansare

airpower dispare apple

AirPower, acel pad pentru incarcarea wireless a iPhone, AirPods si Apple Watch pe care Apple l-a prezentat impreuna cu iPhone X, a disparut complet din website-ul americanilor. AirPower era vizibil in pagina in care Apple prezenta functiile noi ale iPhone X, dar cum acest model de telefon a fost scos din vanzare, au disparut si informatiile despre AirPower.

Apple a promis ca va lansa AirPower in 2017, lansare s-a amanat pentru 2018, iar dupa cum se prezinta situatia, pana in 2019 nu sunt sanse sa mai fie lansat. Diverse zvonuri anuntau faptul ca AirPower urmeaza sa fie lansat impreuna cu iPhone XS, insa este foarte clar faptul ca acest lucru nu se va intampla, Apple nereusind sa finalizeze produsul sau inca.

AirPower DISPARE de pe Website-ul Apple, fara Speranta de Lansare

AirPower pare sa fie mult mai complex de dezvoltat decat si-a imaginat compania Apple, altfel el ar fi fost pus in vanzare pana acum, insa iata ca e mai greu sa faci asa ceva decat pare. AirPower urma sa fie primul pad de incarcare wireless care este capabil sa incarce simultan iPhone, AirPods si Apple Watch, insa Apple arata iar incapacitatea de a finaliza un produs.

AirPower ar putea veni la inceputul anului 2019, sau nu ar putea veni deloc, nimeni nu stie, Apple evitand sa mai ofere informatii cu privire la acest noi produs in acest moment. Probabil cei din conducerea Apple vor oferi informatii despre AirPower pentru presa americana la un moment dat, insa intre timp ramanem cu ideea ca produsul nu va mai veni.