Huawei: ANUNT UIMITOR despre Telefonul Pliabil

Huawei a facut un anunt extrem de important despre noul model de telefon pliabil, presedintele companiei divulgand informatii cu privire la lansarea sa.

huawei anunt telefon pliabil

Huawei a facut un anunt uimitor despre noul telefon pliabil pe care vrea sa il lanseze pentru a concura cu Samsung GALAXY X, chinezii avand planuri foarte indraznete in ceea ce priveste aceasta piata. Dupa ce Samsung a anuntat ca va lansa Samsung GALAXY X ca un telefon pliabil inovatir, cei de la Huawei au facut un anunt similar, doar ca si-au sabilit drept obiectiv aducerea noului telefon pe piata inaintea coreenilor, ceea ce a cam incins spiritele.

Huawei a tot spus in ultimele luni ca vrea sa aduca telefonul pliabil pe piata inaintea Samsung GALAXY X, insa astazi a facut un nou anunt surprinzator, mai exact afirmand ca el va putea inlocui chiar si un calculator. Presedintele companiei Huawei este cel care a dezvaluit aceasta informatie pentru presa din intreaga lume, ea fiind destul de surprinzatoare pentru ca vorbim despre un smartphone, care ofera totusi o functionalitate limitata.

Huawei: ANUNT UIMITOR despre Telefonul Pliabil

Huawei are acest nou telefon pliabil in plin proces de dezvoltare, iar acesta urmeaza sa fie lansat in mai putin de un an, prezentarea unui prim prototip putand fi facuta in conferinta programata pentru 16 octombrie. Cum anume vrea Huawei sa inlocuiasca un calculator cu un telefon pliabil nu se stie inca, dar presedintele companiei da de inteles ca ecranul mai mare oferit de catre produs ar fi solutia, desi asta e o alternativa pentru tablete, nu calculatoare.

“Why are you still using a computer? Probably because the smartphone display is too small for you. We will change that. It is conceivable that a display can be folded out. We are already working on it. You will not even have to wait another year.”

Huawei a pus presiune mare pe Samsung prin anuntarea lansarii acestui telefon pliabil, iar coreenii au accelerat procesul de dezvoltare al Samsung GALAXY X, insa niciuna dintre cele doua companii nu are deocamdata un produs finit. Nu se stie cand Huawei, sau Samsung, vor lansa un telefon pliabil pentru clientii din lumea intreaga, insa este de asteptat ca in maxim 6 luni macar unul dintre cei doi producatori sa isi prezinte oficial noile produse.