Functia GROZAVA a iPhone XS COPIATA de la Samsung GALAXY S9

iPhone XS are o noua functie grozava copiata de la Samsung GALAXY S9 de catre compania Apple, utilizatorii asteptand-o de foarte mult timp, iar acum o au.

iphone xs bokeh samsung galaxy s9

iPhone XS are o functie grozava implementata de catre compania Apple, care este copiata de la Samsung GALAXY S9, sau mai bine zis de la Samsung GALAXY S8, pentru ca acolo am folosit-o pentru prima oara. Mai exact, vorbesc despre functia iPhone XS care permite modificarea efectului de tip bokeh, adica acea defocalizare pentru fundalul pozelor, Samsung GALAXY S9 oferind aceasta functionalitate in timp real, chiar cand este facuta poza.

iPhone XS are implementata aceasta functionalitate doar dupa inregistrarea unei poze, spre deosebire de Samsung GALAXY S9, astfel ca utilizatorii vor putea imbunatati poza doar dupa ce a fost inregistrata. Foarte multa lume a ramas impresionata de aceasta functionalitate oferita pentru iPhone XS, insa diverse aplicatii, chiar si din AppStore, au integrat ceva similar de ceva vreme, asa ca Apple nu a “reinventat focul”, ci doar ofera ceva ce exista la altii.

Functia GROZAVA a iPhone XS COPIATA de la Samsung GALAXY S9

iphone xs bokeh samsung galaxy s9 1

iPhone XS va avea in aceasta functie una dintre cele principale care va fi folosita pentru a promova seria in randul clientior, iar foarte lume va ramane uimita de cat de usor poate fi controlat efectul bokeh pentru poze. Mi-a placut cand am folosit-o pe Samsung GALAXY S8, e mai grozava pe Samsung GALAXY S9, insa e bine ca Apple a implementat-o intr-un final si pe iPhone XS, pentru ca era nevoie de asa ceva si in sistemul de operare iOS, chiar de ceva vreme.

iPhone XS si iPhone XR au aceasta functionalitate oferita pentru utilizatori pentru ca noul chip A12 Bionic este suficient de puternic pentru a edita efectul bokeh al pozelor dupa inregistrarea lor. Apple a integrat, cel mai probabil, aceasta functionalitate in aplicatia Poze a iOS 12, asa ca probabil de acolo vor putea utilizatorii iPhone XS sa modifice efectul de tip bokeh, insa mai multe vom afla dupa aparitia primelor review-uri pentru aceasta functie.