Windows 10: Noua Functie GROZAVA a Microsoft

Windows 10 are o noua functie grozava implementata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii sai, iata cat de utila poate fi in utilizarea zilnica a calculatoarelor.

windows 10 storage sense onedrive

Windows 10 are anuntata saptamana aceasta o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume, compania Microsoft pregatind-o de ceva vreme, iar acum pare sa fie pregatita pentru lansare. Windows 10 are o functie numita Storage Sense, aceasta stergand in mod automat fisierele vechi si inutile ale utilizatorilor pentru a elibera spatiu din calculatoare, iar aici ne referim la cele temporare, sau cele care stau in Recycle Bin mai mult de 30 de zile.

Windows 10 are imbunatatita functia Storage Sense in October 2018 Update, compania Microsoft implementand integrare pentru OneDrive pentru a simplifica procesul de stergere a datelor din calculatoare, fara ca unele sa fie pierdute. Mai exact, Windows 10 va incarca automat in OneDrive unele dintre fisierele care ar fi in mod normal sterse, ele urmand a fi disponibile pentru accesare oricand prin sistemul cloud, descarcarea automata fiind facuta la accesare, fisierele fiind salvate in cache-ul calculatoarelor.

Windows 10: Noua Functie GROZAVA a Microsoft

windows 10 storage sense onedrive 1

Windows 10 are oferita aceasta functionalitate cu denumirea “dehydration”, iar singurul dezavantaj pentru aceasta functionalitate este ca fisierele vor trebui descarcate de catre utilizatori din OneDrive pentru a putea fi folosite. In aceasta categorie intra cele aflate in fisierul Downloads, deoarece acestea sunt singurele care pot fi transferate in OneDrive de catre Windows 10, cele temporare fiind sterse, la fel ca si cele din Recycie Bin, iar altele nu sunt monitorizate de Storage Sense.

Windows 10 are aceasta functionalitate implementata de catre compania Microsoft pentru a ajuta utilizatorii care au calculatoare in care nu exista prea mult spatiu de stocare, si care nu pot avea parte de upgrade-uri. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Windows 10 va oferi ceva grozav, de care foarte multa lume se va putea bucura, iar asta pentru ca problema spatiului din calculatoare afecteaza multa lume, iar orice functionalitate de acest gen este extrem de utila pentru foarte multa lume.