iOS 12 vs iOS 11.4.1: Autonomia Bateriei pe iPhone

iOS 12 are comparata astazi autonomia bateriei telefoanelor iPhone cu cea oferita de catre iOS 11.4.1 pana in prezent pentru a ni se arata diferentele finale.

iOS 12 autonomia iOS 11.4.1 iPhone

iOS 12 si iOS 11.4.1 au autonomia bateriei comparata astazi pe telefoanele iPhone, pentru a vedea in ce masura a reusit, sau nu, compania Apple sa ofere o imbunatatire pentru clientii care-i folosesc produsele. Trebuie sa recunosc faptul ca dupa instalarea versiunii GM a iOS 12 am sesizat o usoara crestere in autonomia bateriei pentru iPhone X, si imi mentin parerea, desi in cele ce urmeaza veti vedea ca realitatea este diferita pentru restul telefoanelor, din pacate.

iOS 12 reduce autonomia bateriei telefoanelor iPhone cu pana la 24 de minute, care dispar, practic, pentru utilizarea obisnuita in raport cu iOS 11.4.1, dar asta desigur doar pana la iPhone 7. In clipul video de mai jos puteti observa o comparatie privind autonomia bateriei intre iOS 12 si iOS 11.4.1 pe iPhone 5S, iphone 6, iPhone 6S, si iPhone 7, in cazul celui de-al doilea fiind cea mai mare scadere in autonomie, de 24 de minute.

iOS 12 vs iOS 11.4.1: Autonomia Bateriei pe iPhone

iOS 12 reduce, in comparatie cu iOS 11.4.1, autonomia bateriei iPhone 5S cu 16 minute, pentru iPhone 6 scaderea fiind de 24 de minute, pentru iPhone 6S de 12 minute, si pentru iPhone 7 de 18 minute. Toate aceste modele de telfeoane sunt vechi, au baterii mici, insa cred ca pentru modelele Plus, si pentru iPhone X, situatia autonomiei in iOS 12 este mult mai buna, si cu siguranta vom vedea teste credibile inclusiv pentru aceste modele de telefoane.

iOS 12 nu are anuntate de catre compania Apple imbunatatiri pentru autonomia bateriei, iar asta e perfect normal, pentru ca in general americanii nu prea listeaza aceasta schimbare ca una dintre cele oferite pentru actualizari. Pe de alta parte, iata ca iOS 12 aduce pentru iOS 11.4.1 o reducere semnificativa a autonomiei bateriei pentru modelele vechi ale iPhone, iar pentru cele mai noi cred ca exista o evolutie inversa, sau nu exista vreo schimbare.

iOS 12 va fi lansat maine, 17 septembrie, de catre compania Apple in versiune finala si publica pentru iPhone, iPad, si iPod Touch.