iOS 12 – Ce iPhone si iPad sunt Compatibile ?

iOS 12 are listata de catre compania Apple compatibilitatea cu iPhone, iPad si iPod Touch, si vorbim despre cel mai mare numar de iDevice-uri cu suport de pana acum.

ios 12 compatibil iphone ipad

iOS 12 va fi lansat astazi de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, acest lucru fiind anuntat inca din 12 septembrie, iar dimineata v-am spus si ora de lansare la care este asteptata actualizarea. Compania Apple a decis ca in 2018 sa ofere prin iOS 12 compatibilitate extinsa pentru iPhone, iPad si iPod Touch in comparatie cu anii anterior, iar asta in conditiile in care performantele telefoanelor n-au fost reduse, ci din contra, usor imbunatatite.

iOS 12 este versiunea iOS care are parte de extinsa compatibilitate cu iPhone, iPad si iPod Touch dintre toate versiunile lansate pana acum, americanii incercand sa arate ca le pasa si de clientii produselor mai vechi. In aceasta idee, chiar daca aveti un iPhone 5S, veti putea rula iOS 12 fara probleme pe el, ceea ce nu putea fi spus in anii anteriori despre telefoanele si tabletele care fusesera lansate cu 5 ani inainte, aceasta fiind o premiera si pentru orice alt producator de smartphone-uri.

iOS 12 – Ce iPhone si iPad sunt Compatibile ?

iOS 12 va oferi compatibilitate pentru nu mai putin de 26 de modele de iPhone, iPad, si iPod Touch-uri, conform companiei Apple, numarul crescand cu 7 in comparatie cu suportul oferit in 2017 pentru iOS 11. Cei de la Apple sunt foarte interesati ca un numar cat mai mare de iPhone, iPad, si iPod Touch-uri sa fie compatibile cu iOS 12, si sa ramana in utilizare, asa ca ne putem astepta ca de acum incolo compatibilitatea sa fie la fel de mare.

 1. iPhone XS
 2. iPhone XS Max
 3. iPhone XR
 4. iPhone X
 5. iPhone 8
 6. iPhone 8 Plus
 7. iPhone 7
 8. iPhone 7 Plus
 9. iPhone 6s
 10. iPhone 6s Plus
 11. iPhone 6
 12. iPhone 6 Plus
 13. iPhone SE
 14. iPhone 5s
 15. 12.9-inch iPad Pro 2nd generation
 16. 12.9-inch iPad Pro 1st generation
 17. 10.5-inch iPad Pro
 18. 9.7-inch iPad Pro
 19. iPad 6th generation
 20. iPad 5th generation
 21. iPad Air 2
 22. iPad Air
 23. iPad mini 4
 24. iPad mini 3
 25. iPad mini 2
 26. iPod touch 6th generation

iOS 12 va permite instalarea pe toate aceste dispozitive incepand cu orele 18:00 – 20:00 din aceasta seara, in functie de momentul in care compania Apple va dori sa permita descarcarea sa. Acestea fiind spuse, in momentul de fata nu putem decat sa asteptam ca iOS 12 sa fie lansat in aceasta seara, impreuna cu watchOS 5 si tvOS 12, compaina Apple intentionand sa ofere toate aceste versiuni pentru utilizatorii sai chiar de azi.

Articolul precedent17 septembrie 2018 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Articolul următorXiaomi IRONIZEAZA iPhone XS pentru Pretul MARE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.