Cum Instalezi iOS 12 daca ai Versiunea GM, sau Beta

iOS 12 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar acest articol te invata cum sa instalezi versiunea finala, daca o ai pe cea GM, sau beta.

ios 12 instalezi gm beta

iOS 12 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in cursul serii trecute, astfel ca acum toti cei interesati sa faca actualizarea sistemului de operare, o pot face. Daca aveti versiunea GM a iOS 12, lansata miercurea trecuta de catre compania Apple, nu trebuie sa va agitati, deoarece aceasta este fix versiunea finala lansata aseara.

iOS 12 nu va aparea ca actualizare in versiunea finala daca aveti versiunea GM, iar asta deoarece versiunile au exact acelasi build, deci nu aveti practic ce sa actualizati. Daca aveti versiunea beta a iOS 12, atunci veti putea face actualizarea la versiunea finala a iOS 12, insa in cazul in care nu va apare update-ul, va trebui sa stergeti profilul de dezvoltator din terminale.

Cum Instalezi iOS 12 daca ai Versiunea GM, sau Beta

iOS 12 are profilul beta instalat in Settings > General > Profile, Configurari > General > Profiluri, unde veti accesa profilul si veti alege optiunea de stergere din terminal. Dupa ce stergeti acel profil beta pentru iOS 12, este obligatoriu sa reporniti terminalul pentru ca actualizarea sa apara in aplicatia Settings, Configurari, altfel nu o veti vedea pe iDevice-uri.

iOS 12 va putea fi instalat mai apoi prin sistemul Software Update, Actualizare Software, pe orice terminale unde apare, aceasta fiind cea mai simpla metoda de a face asta. Exista si optiunea de a folosi iTunes pentru a instala sistemul de operare, dar aceasta doar in situatia in care aveti vedea versiunea GM si doridi neaparat sa o aveti pe cea publica, care e fix aceeasi.