OnePlus 6T a fost CONFIRMAT OFICIAL, cu Noul Design

OnePlus 6T a fost confirmat oficial de catre compania chinezeasca impreuna cu denumirea si noul design pe care telefonul urmeaza sa le aiba in 2018.

OnePlus 6T CONFIRMAT Noul Design

OnePlus 6T este viitorul smartphone important pe care compania OnePlus intentioneaza sa il lanseze pe piata, iar intr-un teaser recent a confirmat nu doar denumirea noului telefon, ci si design-ul schimbat al telefonului. OnePlus 6T seamana destul de bine cu OnePlus 6 din multe puncte de vedere, insa dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, vor exista unele schimbari care sa convinga oamenii ca ar trebui totusi sa cumpere noul model de telefon.

OnePlus 6T urmeaza sa aiba in continuare si o camera duala, nu tripla, asa cum au sugerat anumite zvonuri, chinezii dorind sa le ofere clientilor poze de calitate decenta, fara a iesi prea mult in evidenta. Interesant este ca imaginea confirma din nou faptul ca OnePlus 6T nu va avea un cititor de amprente in carcasa, ci sub ecran, dar informatia aceasta a venit si oficial de la OnePlus chiar saptamana trecuta, asa ca nu mai avea neaparat nevoie de alte confirmari.

OnePlus 6T a fost CONFIRMAT OFICIAL, cu Noul Design

OnePlus 6T CONFIRMAT Noul Design 1

OnePlus 6T are denumirea confirmata de catre compania chinezeasca in clipul video de mai jos, acesta fiind un teaser publicat pentru a anunta lumea ca urmeaza sa fie prezentat un nou model de smartphone de catre chinezi. OnePlus 6T ar urma sa fie prezentat de catre cei de la OnePlus cel mai probabil in data de 17 octombrie, conform unor informatii aparute recent, la doar o zi distanta dupa prezentarea seriei Huawei Mate 20 de catre Huawei.

OnePlus 6T nu va veni cu schimbari majore pe partea de performante, in comparatie cu OnePlus 6, iar asta pentru ca nu prea mai aveau ce sa ofere chinezii, Qulaocmm pregatind noi procesoare pentru 2019. Nu se stie sigur nici cat urmeaza sa coste OnePlus 6T, insa se speculeaza ca fanii companiei urmeaza sa plateasca cu pana la 50 de dolari mai mult pentru noul model, iar schimbarile implementate ar trebui sa justifice cresterea de pret.