RO-ALERT Orange, Vodafone, Telekom, Digi, CUM ARATA Avertizarile

RO-ALERT pe Orange, Vodafone, Telekom si Digi are prezentat mesajul de avertizare care va fi trimis in locul celui SMS, iata ce vei vedea in telefoanele tale.

RO-ALERT Orange Vodafone Telekom Digi avertizari

RO-ALERT trimite mesaje de avertizare pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi prin sistemul Cell Broadcast, iar daca erati curiosi sa aflati cum arata aceste mesaje, ei bine mai jos aveti o demonstratie a avertizarii. Desi RO-ALERT putea trimite mesajele de avertizare pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi prin SMS, s-a ales ideea folosirii sistemului Cell Broadcast pentru ca este cel care ii obliga pe oameni sa fie atenti la mesajele primite de la IGSU.

RO-ALERT pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi functioneaza in mod nativ pe o gama foarte variata de telefoane mobile, insa fiecare operator a listat in propriul website modalitatile de configurare a sistemului. Practic, unele telefoane au suport nativ pentru RO-ALERT pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi, insa in cazul altora ar trebui sa faceti manual o serie de setari pentru a primi aceste modele speciale, iar mai jos puteti vedea de unde puteti gasi setarile.

RO-ALERT Orange, Vodafone, Telekom, Digi, CUM ARATA Avertizarile

RO-ALERT are in clipul video de mai sus prezentate mesajele de avertizare pe care le veti primi pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi prin sistemul Cell Broadcast, astfelca va puteti face o idee cu privire la ce va puteti astepta. Mesajul de alerta este special gandit pentru a avea un sunet special, usor de identificat, si rulat in mod constant pe telefoane astfel incat oamenii care il primesc pe telefoanele conectate la Orange, Vodafone, Telekom, Digi sa stie ca e o avertizare de tip RO-ALERT.

RO-ALERT poate fi configurat pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi folosind instructiunile de mai jos :

  1. Orange
  2. Vodafone
  3. Telekom
  4. Digi

RO-ALERT este testat saptamana aceasta pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi in diverse judete din tara, iar maine cei din Bucuresti si Ilfov vor primi mesajele de avertizare, acelasi lucru urmand a se intampla si luni. Testele vor continua pentru RO-ALERT pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi pana in momentul in care intregul sistem, la nivel national, este testat si verificat, si se confirma ca alertele sunt trimise asa cum trebuie pentru toata lumea.

2 COMENTARII

  1. Si ce avertizeaza? Te trezesti nauc ca-ti suna in freza si nu stii ce sa faci. O fi furtuna, cutremur, incendiu? In cazul asta, mai bine sa nu stii. Aplicatie de kakt.