Prima Pagina iOS 12 iOS 12.1 Public Beta 1 a fost LANSAT de Apple

iOS 12.1 Public Beta 1 a fost LANSAT de Apple

iOS 12.1 public beta 1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch impreuna cu tvOS 12.1 public beta 1 pentru utilizatori.

21

iOS 12.1 public beta 1

iOS 12.1 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi acum instalata de catre oricine. Toate functiile noi pe care cei de la Apple le ofera in versiunile beta ale iOS 12.1 sunt acum disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci oricine le poate folosi.

iOS 12.1 public beta 1 poate fi instalat de oricine, si veti avea disponibila functia de apeluri in grup pentru FaceTime, care a fost eliminata din iOS inainte ca versiunea finala sa fie lansata oficial. Separat de aceasta functie noua, cei de la Apple nu mai listeaza altceva ca fiind disponibil pentru iOS 12.1 public beta 1, asa ca nu va asteptati sa vedeti ceva diferit.

NU va recomand sa testati deocamdata iOS 12.1 public beta 1 pentru ca veti avea mai multe batai de cap decat lucruri bune, iar daca folositi un backup al iOS 12, atunci e posibil sa nu mai puteti revnei la el. Acestea fiind spuse, va recomand sa evitati iOS 12.1 public beta 1 si sa asteptati lansarea versiunii publice, care urmeaza sa aiba loc in cursul lunii viitoare.

Separat de iOS 12.1 public beta 1, Apple a mai lansat tvOS 12.1 beta 1.

Articolul anteriorRO-ALERT Orange, Vodafone, Telekom, Digi, CUM ARATA Avertizarile
Urmatorul articolSamsung GALAXY X a RAMAS fara RIVAL in 2018
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.