Huawei a ANUNTAT cand LANSEAZA Telefonul PLIABIL 5G

Huawei a anuntat astazi cand va lansa primul sau telefon pliabil cu conectivitate 5G, informatia venind direct de la unul dintre presedintii companiei din China.

Huawei Telefon PLIABIL 5G

Huawei a anuntat cand va lansa telefonul pliabil si 5G pe care il are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, presedintele consiliului de administratie al companiei fiind cel care a dezvaluit planurile finale. Ken Hu este omul care a spus ce intentioneaza sa sa faca Huawei cu privire la acest model de smartphone, iar anuntul cam linisteste apele, in special in cazul companiei Samsung, care a grabit dezvoltarea Samsung GALAXY X in ultimele luni.

Huawei intentioneaza sa lanseze telefonul pliabl si 5G in vara anului 2019, acesta urmand a fi si primul smartphone cu asemenea conectivitate pe care chinezii intentioneaza sa il puna in vanzare. Huawei anuntase acum cateva luni ca ar vrea sa lanseze telefonul pliabil chiar in cursul acestui an, insa se pare ca planurile reale ar fi cu mult diferite, iar asta din cauza faptului ca nu pot cumpara ecrane flexibile la calitatea pe care o vor, si in cantitati suficient de mari.

Huawei a ANUNTAT cand LANSEAZA Telefonul PLIABIL 5G

Huawei a renuntat  sa mai incerce sa fie prima companie care lanseaza un telefon pliabil, iar in ceea ce priveste tehnologia 5G, era clar de mult ca alti producatori urmeaza sa i-o ia inainte, inclusiv cei de la Samsung. Teoretic, Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie unul dintre primele telefoane 5G lansate pe piata, iar dispozitivul ar trebui sa ajunga in magazine undeva prin martie, deci cu mult inainte ca Huawei sa isi aduca in magazine telefonul pliabil 5G.

“”În primul nostru smartphone [5G] vom introduce un ecran pliabil”, a spus Hu la eveniment. Vorbea într-un panou care părea mai degrabă un set de declarații coregrafice decât o discuție cursiva.”

Huawei incearca in mod constant sa fie prima cu tehnologii noi pentru smartphone-uri, insa nu reuseste intotdeauna sa isi indeplineasca obiectivele, ceva ce nu e de mirare, avand in vedere concurenta mare de pe piata. Cei de la Huawei vor lansa luna viitoare telefoanele din seria Huawei MATE 20, fara tehnologii unice si importante, asa ca ramane sa vedem in 2019 ce altceva interesant mai intentioneaza sa ofere pentru clientii din lumea intreaga.