Apple Watch 4 e la Precomanda Acum in Romania

Apple Watch 4 este vandut la precomanda in Romania incepand de astazi, iata preturile la care poti cumpara noul smartwatch al Apple astazi.

apple watch 4 precomanda pret romania

Apple Watch 4 a fost lansat pentru precomanda in Romania impreuna cu iPhone XS si iPhone XS Max, pe care le puteti cumpara din aceasta pagina, si aceasta pagina. Noua serie Apple Watch 4 poate fi precomandata, in schimb, din aceasta pagina si aceasta pagina, preturile pentru noile modele fiind foarte similare cu cele oferite de catre Apple pentru seria anterioara.

Apple Watch 4 este disponibil pentru precomanda in Romania doar in versiunea GPS, adica cea fara conectivitate 4G, iar asta pentru ca Apple nu a incheiat acorduri cu operatorii telecom. Apple Watch 4 este a doua versiune cu 4G a smartwatch-ului, iar intr-un an de zile compania americana nu a reusit sa convinga operatorii telecom sa ofere suport eSIM.

Apple Watch 4 e la Precomanda Acum in Romania

Apple Watch 4 este vandut in Romania, in aceasta pagina, in ambele modele cu ecrane care au diagonala de 40mm si 44mm, insa doar versiunea cu carcasa din aluminiu este disponibila in tara. Din pacate, cei de la Apple vand Apple Watch 4 cu carcasa din otel inoxidabil doar in versiunea 4G, iar acum aceasta nu e disponibila in Romania, va trebui sa alegeti doar versiunea din aluminiu.

Apple Watch 4 este oferit acum pentru precomanda la compania Apple, iar livrarile urmeaza sa inceapa in data de 28 septembrie, atunci cand vor fi lansate iPhone XS si iPhone XS Max. Avand in vedere ca in Romania cererea nu e mare pentru Apple Watch 4, teoretic, si o precomanda facuta acum ar trebui sa fie livrata in 28 septembrie de catre Aple.