DIGI MOBIL: CAND se LANSEAZA iPhone XS, XS Max

Digi Mobil va lansa iPhone XS si iPhone XS Max in Romania, iata cand vor fi disponibile telefoanele la comanda pentru clientii operatorului detinut de RCS & RDS.

digi mobil lansare iphone xs

Digi Mobil va lansa iPhone XS si iPhone XS Max in Romania, desi nu este un operator de telefonie mobila certificat de catre compania Apple, el avand acum in oferta iPhone X, si va avea inclusiv noile modele. Desi ceilalti operatori de telefonie mobila au deschis deja precomenzile pentru iPhone XS si iPhone XS Max, cei de la Digi Mobil inca nu au listat cele doua modele de telefoane, si probabil nici nu o vor face pana cand smartphone-urile vor fi lansate oficial in Romania.

Digi Mobil nu a fost certificat de catre cei de la Apple pentru a vinde vreun model al iPhone, inca, insa asta nu-i poate opri sa comercializeze modelele care sunt deja disponibile pe piata din Romania. iPhone XS si iPhone XS Max pot functiona fara probleme in reteaua celor de la Digi Mobil, iar asta pentru ca au suport integrat pentru frecventele folosite de catre operatorul detinut de catre cei de la RCS & RDS, deci nu veti avea probleme cu ele.

DIGI MOBIL: CAND se LANSEAZA iPhone XS, XS Max

Digi Mobil ar trebui sa puna in vanzare iPhone XS si iPhone XS Max la preturi care sunt similare cu cele de la eMAG, de exemplu, iar asta pentru ca asa s-a intamplat si in trecut, existand posibilitatea ca ele sa fie usor mai mari. Din moment ce Digi Mobil nu cumpara telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max de la Apple, e normal sa le vanda la preturi mai mari decat partenerii oficiali, deoarece trebuie sa plateasca un pret usor mai mare pentru aceste produse.

Digi Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila in Romania, si chiar daca acum nu e certificat de Apple, asta nu se inseamna ca nu va primi certificarea, desi va mai dura pana cand se va intampla asta. Intre timp, veti putea folosi fara probleme telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max in reteaua celor de la Digi Mobil, asa cum se intampla si cu actualele modele de telefoane ale companiei Apple, deci nu trebuie sa va faceti griji din aceasta privinta.