Telekom a LANSAT iPhone XS la Precomanda, Iata Preturile

Telekom a lansat la precomanda in Romania telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max, iata la ce preturi sunt vandute si cand vor fi livrate de catre operator la clienti.

Telekom iPhone XS Precomanda Pret

Telekom este ultimul operator de telefonie mobila care a listat iPhone XS si iPhone XS Max la precomanda in Romania, iar in aceasta pagina aveti intreaga oferta, dar si preturile. Vorbim la Telekom despre preturi normale pentru iPhone XS si iPhone XS Max, usor mai mici decat ale magazinelor online, mult mai mici decat ale Orange, insa mai mari decat ale Vodafone, preturile fiind cuprinse intre 5399 LEI si 6699 LEI.

Telekom listeaza iPhone XS si iPhone XS Max la precomanda in Romania in doar cateva modele cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare, cele de 512 GB nefiind deocamdata listate. E putin probabil ca Telekom sa le listeze, iar asta pentru ca, probabil, interesul vis-a-vis de ele este scazut, asa ca doar anumite modele sunt vandute in Romania, adica alea mai populare.

Telekom a LANSAT iPhone XS la Precomanda, Iata Preturile

Telekom are preturi destul de bune in aceasta pagina si la abonament pentru iPhone XS si iPhone XS Max, acestea fiind mai bune decat cele percepute de catre Orange, dar nu si decat cele de la Vodafone. Spre deosebire de ceilalti operatori, telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max vandute de care Telekom ar trebui sa fie livrate deja decodate, daca nu s-a schimbat politica.

Telekom a listat astazi iPhone XS si iPhone XS Max pentru precomanda, insa livrarile pentru telefoane vor incepe abia in cursul zilei de 21 septembrie, cand are loc lansarea. Din pacate cei de la Telekom nu vand si Apple Watch 4 prin intermediul magazinului online, dar daca sunteti interesati de el, atunci il puteti cumpara din aceasta pagina oricand doriti.