Huawei: ANUNTUL SURPRIZA Facut despre MATE 20

Huawei a facut un anunt surprinzator in legatura cu seria MATE 20 pe care o va lansa chiar luna viitoare, iata ce a avut de spus pentru fanii care o asteapta.

huawei anunt mate 20

Huawei a facut un anunt surprinzator zilele acestea in legatura cu seria MATE 20 si noul chip Kirin 980, pe care coreenii intentioneaza sa il integreze in doua dintre modelele de telefoane care vor fi lansate in lumea intreaga pe 16 octombrie. Mai exact, in urma lansarii seriei iPhone XS, care vine cu un nou chip A12 Bionic, foarte performant, cei de la Huawei au anuntat ca sunt increzatori ca noua serie de smartphone-uri va fi mai performanta.

Huawei a facut acest anunt in cadrul unui eveniment care a avut loc in Dubai zilele trecute, noul chip Kirin 980 avand performante inferioare celui A12 Bionic al Apple in primele teste aparute pe internet. In Geekbench diferenta in performante intre noul chip A12 Bionic si cel Kirin 980 al companiei Huawei este mare, de cam 2000 de puncte, insa in AnTuTu diferentele par sa fie mult mai mici, de doar cam 2%, desi sunt inca preliminare.

Huawei: ANUNTUL SURPRIZA Facut despre MATE 20

Huawei a anuntat cu mare fast noul chip Kirin 980 la inceputul acestei luni, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la IFA Berlin 2018, insa nimic nu a fost mai impresionant decat ce a prezentat Apple pentru chip-ul A12 Bionic. Huawei a afirmat ca noul sau chip are putere de procesare cu 75% mai mare decat generatia anterioara, placa video fiind cu 46% mai performanta, iar asta in timp ce eficienta energetica ar fi crescut cu 57% pentru procesor, si 178% pentru placa video.

„Procesorul lui Huawei este așteptat să debuteze cu viitorul Huawei Mate 20 Pro pe data de 16 octombrie și în timpul unei scurte prezentari în Dubai, Huawei a menționat că este sigura că procesorul va fi mai bun decât cel A12 Bionic. Kirin 980 se anunta a fi unul dintre cele mai bune procesoare pentru acest an și va fi interesant să vedem cum se compară cu cel al Apple.”

Huawei lauda noul chip Kirin 980 ca fiind extrem de eficient din punct de vedere energetic, insa pe partea de performante va fi cel mai probabil su A12 Bionic, daca nu se triseaza in teste, si sub Snapdragon 855. Avand in vedere ca Huawei triseaza in testele de performante, realitatea e greu de distins, mai ales daca acel promis Performance Mode va ramane doar la stadiu de promisiune, el reducand oricum foarte mult autonomia, si fiind cam inutil in utilizarea zilnica.

Articolul precedent23 septembrie 2018 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Articolul următorFunctia Windows 10 ANULATA la PRESIUNEA Clientilor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.