OFICIAL: Fortnite are Sezonul 6 LANSAT Astazi

Fortnite a avut astazi lansat in mod oficial sezonul 6 de catre compania Epic Games, iar aici poti descoperi noutatile cele mai importante de care pot beneficia.

Fortnite lansat sezon 6

Fortnite are disponibil in mod oficial de astazi sezonul 6 pentru jucatorii din lumea intreaga, iar cei de la Epic Games au lansat inclusiv un trailer special pentru a marca momentul pentru toata lumea. Mai jos puteti vedea acest nou trailer al Fortnite pentru sezonul 6 al jocului, el aratandu-ne cateva dintre secretele pe care jucatorii le pot descoperi in noua harta creata de catre dezvoltatori, schimbarile fiind multe si inedite, dupa cum probabil stiti.

Fortnite are disponibil in sezonul 6 o noua insula plutitoare pe care o puteti explora in Loot Lake, insa deasemenea veti avea posibilitatea de a experimenta si castelul bantuit pe care cei de la Epic Games l-au creat pentru voi. Mai mult decat atat, exista acum zi o zona noua numita Corrupted Areas in care va puteti bucura de experienta pe care o ofera Fortnite, in fiecare dintre zonele bantuite urmand a fi disponibil un obiect consumabil cunoscut cu denumirea Shadow Stone.

OFICIAL: Fortnite are Sezonul 6 LANSAT Astazi

Fortnite iti ofera posibilitatea de a deveni invizibil in joc folosind aceste Shadow Stones, insa numai pentru o perioada limitata de timp, iar desigur ca nu vei putea folosi vreo arma cat timp nimeni nu te poate vedea. In aceasta perioada, jucatorii Fortnite vor avea totusi posibilitatea de a se misca mai repede, de a sari mai sus, de a nu fi raniti cand sar de la inaltimi mari, dar si posibilitatea de a trece prin pereti, si orice fel de obiecte, insa numai timp de 45 de secunde.

Fortnite are in sezonul 6 si o noua de costume noi, dar si animale de companie pe care le poti controla, un caine, o soparla si un dragon numarandu-se printre ele, dar desigur ca toate trebuie deblocate. Fortnite lasa jucatorii si fara cateva dintre obiectele cu care s-au invatat in trecut, si aduce o serie de alte schimbari foarte interesante, toate aceste noutati fiind disponibile chiar din acest moment pentru toti utilizatorii din lumea intreaga ai jocului.