Lansarea Nokia 9 a fost AMANATA, iata Motivele

Nokia 9 are lansarea amanata de catre producator, din pacate noul model de telefon mobil fiind inca departe de a ajunge pe piata, iata ce motive au fortat decizia.

nokia 9 lansare amanata

Nokia 9 este unul dintre cele mai asteptate telefoane in momentul de fata iar asta pe de o parte pentru ca vine de la succesoarea celebrei companii finlandeze, iar pe de alta parte pentru ca aduce o camera cu 5 senzori de imagine. Acestea sunt doar doua dintre noutatile importante pe care Nokia 9 urmeaza sa le aduca, iar asta pentru ca in telefon urmeaza sa ajugna si alte componente de ultima generatie, care il vor transforma intr-un must-have.

Nokia 9 a fost certificat in primavara de catre autoritatile din China pentru lansare, iar asta pentru ca atunci HMD Global chiar avea intentia de a aduce noul telefon mobil pe piata, insa planurile s-au schimbat. Intre timp, presedintele celor de la HMD Global a ajuns la concluzia ca Nokia 9 nu este suficient de bine pregatit pentru a fi lansat pentru clienti, asa ca s-a luat decizia ca lansarea din 2018 sa fie anulata, si sa se pregateasca una pentru 2019.

Lansarea Nokia 9 a fost AMANATA, iata Motivele

Nokia 9 are cel mai probabil multiple probleme nerezolvate in momentul de fata, iar presedintele companiei vrea ca telefonul sa fie “perfect” inainte de a fi pus in vanzare, asa ca ramane de vazut cand exact se va intampla asta. Nokia 9 ar putea fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, atunci cand vom vedea si Samsung GALAXY S10, iar in aceste conditii va avea probleme destul de mari in a atrage atentia clienrilor din lumea intreaga.

“Killing Nokia 9: the announcement of the smartphone this year canceled. Nokia 9 is undoubtedly one of the most anticipated flagships of the year. Since the beginning of the Finnish brand’s return to the market, HMD Global has introduced 2 “flagship” smartphones.”

Nokia 9 a fost anuntat pana acum ca fiind pregatit cu un ecran ce are diagonala mai mare de 6 inch, cititor de amprente integrat in ecran, dar si un chip Qualcomm Snapdragon 845, desia cesta ar putea fi inlocuit de 855. Nokia 9 va avea totusi principalul punct de atractie in noua camera cu 5 senzori, facuta in partenreiat cu Carl Zeiss, ea urmand a oferi, cel mai probabil, noi experiente pentru a inregistra poze si clipuri video, plus o calitate surprinzator de buna.