Samsung GALAXY X: Asa s-ar putea PLIA (VIDEO)

Samsung GALAXY X are prezentata pentru prima oara posibila metoda de pliere a ecranului flexibil, iata cum ai putea sa folosesti noul smartphone al coreenilor.

Samsung GALAXY X plia

Samsung GALAXY X este primul smartphone pliabil pe care compania coreeana urmeaza sa il lanseze, probabil chiar in premiera mondiala, insa intre timp, vedem o prezentare a unui ecran pliabil al Lenovo care ne arata ce vom primi in 2019. In clipul video de mai jos puteti vedea cum se pliaza ecranul plaibil al celor de la Lenovo intr-un prototip de “smartphone”, iar Samsung GALAXY X ar urma sa functioneze intr-un mod extrem de similar cand va fi lansat.

Samsung GALAXY X se va putea plia de la jumatate pentru a inchide ecranul cu diagonala de 7 inch intre cele doua parti ale carcasei, un alt ecran cu diagonala de 4.5 inch fiind montat pe una dintre partile carcasei. In cazul Samsung GALAXY X vorbim despre un ecran mult mai mare care va fi folosit de catre coreeni, asa ca metoda in sine va fi similara, dar adaptata pentru ceea ce urmeaza sa lanseze compania Samsung, esi principiul nu va fi diferit.

Samsung GALAXY X: Asa s-ar putea PLIA (VIDEO)

Samsung GALAXY X are un design diferit fata de cel pe care-l vedeti in clipul video de mai sus, si desigur ca tehnologia pentru plierea ecranului va fi una proprietara, dar cred ca avem acum o prezentare foarte clara pentru ceea ce va urma. In momentul de fata stim ca Samsung GALAXY X se apropie de lansarea oficiala, compania Samsung avand proiectul telefonului aproape finalizat, insa ultimele probleme sunt rezolvate in acest moment.

Samsung GALAXY X urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung in prima parte a anului 2019, conform celor mai recente informatii, telefonul urmand a fi dezvaluita in totalitate undeva prin ianuarie. Daca zvonurile se vor adeveri, atunci lansarea Samsung GALAXY X ar urma sa aiba loc tot atunci, la preturi care ar trebui sa inceapa de la cam 1800 de dolari, sau euro, insa deocamdata acest aspect nu a fost lamurit de cineva.