Noul Samsung GALAXY X vine cu o SURPRIZA Neasteptata

Samsung GALAXY X are anuntata o surpriza foarte interesanta inaintea lansarii, compania coreeana pregatind ceva ce putini asteptau in momentul de fata.

Samsung GALAXY X surpriza

Samsung GALAXY X este primul model de smartphone pliabil pe care cei de la Samsung vor sa-l lanseze pe pietele globale, iar conform unor informatii aparute astazi, el va avea o surpriza neasteptata. Mai exact, date aparute astazi sugereaza faptul ca Samsung GALAXY X, sau Samsung GALAXY F, asa cum il numesc unii, va fi un telefon care va fi vandut intr-o editie limitata de catre cei de la Samsung, ceva ce era de asteptat, intr-un final.

Samsung GALAXY X va avea folia de laminare si protectie pentru ecranul pliabil produsa de catre o companie japoneza numita Sumitomo Chemical, presedintele acestia anuntand totul inca din iunie, dar desigur ca nu a fost crezut de catre cineva. Samsung GALAXY X va avea ecranul pliabil produs de catre cei de la Samsung SDI, insa folia pentru laminarea sa va fi produsa de catre japonezi, insa totul va fi disponibil in cantitati limitate, iar asta va face telefonul exclusivist, deci scump.

Noul Samsung GALAXY X vine cu o SURPRIZA Neasteptata

Samsung GALAXY X are aleasa aceasta companie japoneza mica pentur producerea foliei ce va fi aplicata peste ecranul telefonului, pentru protectie, iar asta inseamna ca Samsung nu va vinde telefonul in cantitati foarte mari. Se anuntase inca de acum cateva luni ca Samsung GALAXY X va fi produs in cam 3 – 5 milioane de exemplare pentru lansare, asta dupa ce initial s-a spus ca pana in 500.000 de unitati vor fi de fapt fabricate de catre cei de la Samsung pentru clienti.

“Samsung SDI a dezvoltat un nou adeziv clar pentru smartphone-urile pliabile. Astăzi aflăm că Samsung a selectat Sumitomo Chemical, o firmă de materiale electronice japoneze, pentru a fi primul furnizor smartphone pliabil pentru filme din polimidă. Vestea a fost de fapt spartă când președintele Sumitomo, Masakaze Tokura, a declarat într-o întâlnire din iunie că firma japoneză a fost aleasă ca furnizor al telefonului pliabil Samsung.”

Samsung GALAXY X va fi produs in cantitati limitate pentru ca Samsung inca nu stie care va fi interesul vis-a-vis de telefonul sau, iar daca el va avea intr-adevar succes, atunci productia ar putea creste, sau va fi lansat un al doilea model. Pana acum s-a aflat ca Samsung GALAXY X ar putea costa intre 1700 – 2000 de dolari, iar avand in vedere inovatiile pregatite pentru el, pretul pare sa fie unul destul de justificat, dar si suficient de exclusivist.