Windows 10: Promisiunea IMPORTANTA a Microsoft

Windows 10 are o promisiune foarte importanta a companiei Microsoft pentru clientii care au instalat October 2018 Update si au avut parte de fisiere sterse, si alte probleme.

windows 10 promisiune microsoft

Windows 10 are probleme foarte mari din cauza October 2018 Update, compania Microsoft fiind obligata sa retraga actualizarea din cauza faptului ca ea stergea in mod automat fisierele utilizatorilor din calculatoare. Cei de la Microsoft le-au recomandat si clientilor care au descarcat October 2018 Update pentru Windows 10 sa nu faca actualizarea, deoarece s-ar putea sa ramana fara fisierele din calculatoare, iar lumea a inceput sa asculte.

Windows 10 are totusi parte de o noua promisiune importanta facuta de catre Microsoft, separat de cea privind rezolvarea problemei cu stergerea fisierelor, mai exact recuperarea celor care au fost sterse. Unul dintre managerii care se ocupa de programul beta de testare a Windows 10 a afirmat ca toti clientii care sunt afectati de aceasta problema ar trebui sa apeleze linia telefonica pentru suport tehnic si vor fi ajutati sa isi recupereze fisierele disparute dupa instalarea October 2018 Update.

Windows 10: Promisiunea IMPORTANTA a Microsoft

Windows 10 pare sa nu aiba o problema chiar atat de grava cu disparitia fisierelor in timpul instalarii October 2018 Update, sau cel putin asta pare sa sugereze compania Microsoft, din moment ce spune ca poate recupera fisierele. Desigur ca nimeni nu poate garanta ca acest lucru se poate intampla, insa cei de la Microsoft vor fi cel mai probabil dornici sa spuna orice pentru a recastiga increderea clientilor care au instalat pana in prezent Windows 10 in propriile calculatoare.

https://twitter.com/donasarkar/status/1048612272287834112

Windows 10 a avut probleme foarte mari in aprilie, cand April 2018 Update a fost retras de catre cei de la Microsoft chiar inainte de a fi lansat, insa chiar si dupa lansare au existat diverse probleme raportate de catre utilizatori. Avand in vedere modul in care s-au desfasurat lucrurile, e greu de spus in ce masura vor fi rezolvate actualele probleme din October 2018 Update ale Windows 10, si cat de sigura va fi actualizarea dupa lansarea versiunii cu reparatii, asa ca ar fi bine sa o mai evitati.