Apple Angajeaza Politisti pentru a-si PROTEJA Magazinele

Apple a angajat politisti pentru a-si proteja magazinele impotriva hotilor care in ultimele saptamani au furat produse in valoare de peste 1 milion de dolari.

apple store politisti

Apple a inceput sa angajeze politisti care sa-i protejeze magazinele impotriva hotilor care in ultimele saptamani au furat produse in valoare de peste 1 milion de dolari doar in California. Pentru ca lucrurile incep sa devina din ce in ce mai serioase, cei de la Apple au luat decizia de a angaja politisti care sa-i apere magazinele din Sacramento, separat de agentii de securitate pe care-i avea.

Apple a incheiat contracte cu mai multe sectii de politie din Sacramento pentru a avea protectia suplimentara a politiei separat de firmele de securitate pe care le are angajate. Ofiterii de politie angajati de catre Apple sunt imbracati in haine civilie cand stau in magazine, deci nu vor fi usor de recunoscut decat de catre oameni care supravegheaza magazinele pentru perioade lungi de timp.

Apple Angajeaza Politisti pentru a-si PROTEJA Magazinele

Avand in vedere cat de mari sunt sumele calculate pentru produsele furate in ultimele saptamani, e normal ca Apple sa nu mai aiba incredere in firmele de securitate privata. Politistii sunt antrenati intr-un mod diferit, au alta dorinta de a prinde un hot, si pot cere ajutorul colegilor din oras in cazul in care nu reusesc sa retina persoana, sau persoanele, in magazine.

“Apple is contracting with Sacramento police for tighter security, and so far, it’s helped thwart potential robberies. Unfamiliar but friendly faces now stand behind glass windows at Apple stores in Roseville and Sacramento. These police officers are doubling up as security, and they’re on guard for potential thieves, looking to swipe up expensive goods.”

E foarte posibil ca vestea angajarii politistilor sa tina departe foarte multi hoti hotarati sa fure produse din magazinele celor de la Apple, sansele ca actiunile lor sa aiba succes fiind mult mai mici. Cei de la Apple n-au dat foarte multe detalii cu privire la aceasta schimbare, insa efectele se vor resimti cu siguranta in perioada urmatoare prin reducerea numarului de furturi din magazine.