Prima Pagina Huawei Huawei MATE 20 PRO: PRET si PRECOMANDA in Romania

Huawei MATE 20 PRO: PRET si PRECOMANDA in Romania

Huawei Mate 20 Pro este disponibil la precomanda in Romania, preturile pentru noul model de telefon fiind anuntate in mod oficial in cursul dupa-amiezii.

0

Huawei Mate 20 Pro PRET PRECOMANDA Romania 359532

Huawei Mate 20 Pro a fost lansat astazi de catre compania Huawei pentru clientii din lumea intreaga, iar multumita conferintei de astazia vem si primele detalii privind preturile in Romania, precomenzile fiind deschise deasemenea. Huawei Mate 20 Pro este disponibil pentru precomanda in Romania in aceasta pagina la preturi care incep de la 1000 de euro in versiunea cu 6 GB de memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare, asa cum au spus zvonurile.

Huawei Mate 20 Pro este oferit pentru clienti in doar 3 culori, versiuni cu carcasa vopsita in albastru, negru, si Twilight putand fi cumparate de catre cei interesati sa intre in posesia noilor modele de telefoane. Din pacate, doar versiunea cu 128 GB spatiu de stocare a Huawei Mate 20 Pro este pusa in vanzare pentru precomanda in momentul de fata, iar asta pentru ca alte optiuni privind spatiu de stocare nu exista, dar poate fi adaugat un nanoSD pentru a creste spatiul.

Huawei Mate 20 Pro: PRET si PRECOMANDA in Romania

Huawei Mate 20 Pro la preturi usor mai mari decat cele ale Samsung GALAXY Note 9, dar mai mici decat ale seriei iPhone XS, telefoanele iPhone XR urmand a avea preturi chiar identice cu ceea ce se cere de la Huawei. Preturile la abonamente pentru telefoanele Huawei Mate 20 Pro sunt relativ decente, insa totul depinde de operatorul de telefonie mobila de la care il cumparati, in aceasta pagina fiind disponibile telefoanele la Orange Romania.

Huawei Mate 20 Pro este disponibil de astazi pentru precomanda la pretul de 1000 de euro, insa livrarile pentru noile modele de telefoane urmeaza sa inceapa in data de 1 noiembrie, deci peste 2 saptamani. Daca sunteti interesati sa primiti telefonul vostru Huawei Mate 20 Pro in data de 1 noiembrie, atunci trebuie sa faceti precomanda chiar astazi, preturile fiind aceleasi pentru toate magazinele care vor avea noile modele de telefoane in vanzare pentru clienti in urmataorea perioada.

Articolul anteriorPret de 1 LEU la eMAG pentru Folii de Telefoane
Urmatorul articolSamsung GALAXY F: RIVALUL Dezvoltat de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.