Eminem a Inregistrat Videoclipul Venom cu Google Pixel 3

Eminem si-a inregistrat videoclipul piesei Venom folosind telefoanele Google Pixel 3 si 3 XL, intr-o premiera pentru industria muzicala din SUA.

eminem videoclip pixel 3 359555

Eminem este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de pe planeta, iar conform informatii oficiale de la compania Google, videoclipul pentru piesa Venom a fost inregistrat in mre parte cu Google Pixel 3 si Pixel 3 XL. Videoclipul lui Eminem a fost inregistrat pe acoperisul Empire State Building, si totul ca o metoda de a promova noua serie de telefoane Google Pixel 3 a companiei.

Eminem nu a comentat in vreun fel anuntul de astazi, insa cei de la ABC, cu care a fost filmat videoclipul, au afirmat ca doar unele imagini de la inceputul piesei au fost filmate folosind camere profesionale. Restul videoclipului lui Eminem a fost inregistrat folosind doar telefoanele din seria Google Pixel 3, si e probabil prima oara cand se realizeaza asa ceva.

Eminem a Inregistrat Videoclipul Venom cu Google Pixel 3

Eminem a lansat videoclipul pentru promovarea piesei Venom, insa se vede destul de clar ca nu toate imaginile sunt la cea mai buna calitate posibila, pentru ca sunt filmate de pe telefon. Desi seria Google Pixel 3 are software special pentru a inregistra clipuri video noaptea, nu toate cadrele videoclipului lui Eminem arata grozav, asa cum ar trebui pentru un artist de “calibrul” sau.

Cat a platit Google pentru a avea telefoanele din seria Google Pixel 3 promovate in acest mod de catre Eminem e greu de spus, insa cu siguranta a fost vorba despre o intelegere benefica pentru artist. Telefoanele iPhone ale celor de la Apple au fost folosite de-a lungul timpului pentru a filma scurtmetraje si videoclipuri, insa niciodata pentru un artist atat de cunoscut precum Eminem.

3 COMENTARII

  1. Produsele care nu au parte de vanzari apeleaza la astfel de reclame. Oricum, Google vor avea vanzari slabe cu cele doua deviceuri, sunt cele mai urate de pe piata iar marele lor rival o sa fie Nokia care foloseste deasemenea androit curat si actualizat.

  2. Produsele care nu au parte de vanzari apeleaza la astfel de reclame. Oricum, Google vor avea vanzari slabe cu cele doua deviceuri, sunt cele mai urate de pe piata iar marele lor rival o sa fie Nokia care foloseste deasemenea androit curat si actualizat.