Prima Pagina smartphone TOP 5 cele mai CIUDATE Smartphone-uri (VIDEO)

TOP 5 cele mai CIUDATE Smartphone-uri (VIDEO)

TOP 5 cele mai ciudate smartphone-uri iti arata cat de departe poate merge imaginatia oamenilor cand vor sa produca un telefon inteligent pentru consumatori.

0

top 5 ciudat smartphone 359679

Smartphone-urile sunt extrem de populare in momentul de fata, peste 1 miliard se vand anual de cativa ani, deci vorbim despre o piata de sute de miliarde de dolari la nivel gobal. Pentru ca exista interes atat de mare pentru smartphone-uri, exista producatori care sunt dispusi sa faca aproape orice pentru a genera niste vanzari, iar mai jos puteti vedea cam cat de disperati sunt unii.

In clipul video de mai jos puteti vedea un top 5 al celor mai ciudate smartphone-uri care pot fi cumparate in momentul de fata, iar produsele in sine sunt uneori replici ale altora lansate in trecut. De la vechile telefoane Motorola, si pana la jucarii care seamana cu Mickey Mouse, exista o varietate destul de mare de produse din care oricine poate alege ceva.

TOP 5 cele mai CIUDATE Smartphone-uri (VIDEO)

Nu stiu cati dintre voi v-ati imaginat vreodata ca ati putea cumpara un smartphone care arata ca un pachet de tigri, sau care arata ca un Range Rover, insa exista asa ceva si pentru voi. Desigur ca telfeoanele de acest gen nu sunt foarte usor de folosit, iar uneori bateriile in sine sunt mai mari decat un smartphone obisnuit, dar cam asta se obtine cand te plictisesti si nu stii ce sa mai faci.

Voi ce parere aveti despre aceste smartphone-uri ?

Articolul anteriorGoogle Maps Update aduce mai Multe Informatii Utile
Urmatorul articolReduceri eMAG la Casti Beats de 900 de LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.