Huawei: NM Card este Marea BATAIE de CAP a Clientilor

Huawei a lansat NM Card, un nou card de memorie care este proprietar telefoanelor din seria MATE 20, insa clientii trebuie sa renunte la o functie majora pentru a le folosi.

Huawei NM Card 359654

Huawei a lansat aseara seria MATE 20, insa impreuna cu telefoanele a prezentat si un nou tip de card de memorie numit NM Card, acesta inlocuind cardurile microSD care erau pana atunci compatibile cu telefoanele chinezilor. Practic, incepand cu seria MATE 20, cei de la Huawei nu mai permit conectarea cardurilor microSD la telefoanele lor, ci impun folosirea acestor noi NM Card pentru extinderea spatiului de stocare de care beneficiaza clientii sai.

Huawei a lansat telefoanele importante din seria MATE 20 cu doar 128 GB spatiu de stocare, astfel ca un NM Card ar putea fi necesar pentru unele dintre persoanele care vor mai mult spatiu pentru a-si stoca fisierele. Cei de la Huawei sustin ca noile NM Card sunt capabile sa ofere viteze de transfer de pana la 90 MB/s, dimensiunile acestora fiind cu 45% mai mici decat ale unui card microSD, versiunea minima avand 256 GB spatiu de stocare.

Huawei: NM Card este Marea BATAIE de CAP a Clientilor

Huawei NM Card 359654 1

Huawei nu a facut lucrurile simple, iar asta pentru ca toti clientii care sunt interesati sa-si extinda spatiul de stocare cu un NM Card vor fi nevoiti sa renunte la functionalitatea dual-SIM. Huawei a explicat faptul ca aceste NM Card au forma unui nano SIM si trebuie introduse intr-unul dintre cele doua locase pentru cartele, care permit folosirea functionalitatii dual-SIM, deci utilizatorii trebuie sa renunte la aceasta functie pentru a-si extinde spatiul de stocare.

Huawei NM Card 359654 2

Huawei a creat aceste NM Card ca un produs exclusiv pentru telefoanele sale, iar pretul de vanzare pentru aceste carduri de memorie este de 50 de euro pentru versiunea cu cel mai mic spatiu de stocare. Practic, Huawei a invatat de la Apple cum sa faca produse cu tehnologii proprietare, care sunt o mare bataie de cap pentru clienti, iar NM Card este o noua dovada a faptului ca ideea de a crea produse care sa fie in favoarea clientilor nu este ceva ce orice companie are in plan.