Huawei: OFICIAL a Anuntat un Telefon Pliabil 5G

Huawei a anuntat in mod oficial un nou telefon pliabil care va avea si conectivitate 5G, presedintele companiei chinezesti fiind cel care a dezvaluit produsul.

huawei telefon pliabil 5g 359824

Huawei a anuntat in mod oficial faptul ca dezvolta pentru lansare un telefon pliabil care are si 5G integrat, compania chinezeasca facand prima confirmare pentru acest nou produs care va fi lansaat abia in 2019. Richard Yu, presedintele companiei Huawei este cel care a facut anuntul privind noul telefon ce va fi oferit pentru clientii din intreaga lume, chinezii urmandu-i pe coreenii care intentioneaza sa lanseze Samsung GALAXY F la inceputul anului viitor.

Huawei este doar una dintre companiile care va lansa un telefon pliabil care are si tehnologie 5G integrata, separat de ei si de Samsung, cei de la LG, Apple, Lenovo, si nu numai, pregatesc telefoane de acest gen. Intentiile celor de la Huawei de a lansa un telefon 5G nu sunt nici ele noi, iar asta pentru ca am mai vazut in ultimele luni zvonuri care confirmau faptul ca un asemenea model de smartphone va fi disponibil pentru clienti undeva prin 2019.

Huawei: OFICIAL a Anuntat un Telefon Pliabil 5G

Huawei a facut aceasta dezvaluire dupa conferinta pentru prezentarea seriei MATE 20, insa vor trece multe luni pana in momentul in care vom vedea un telefon pliabil cu 5G de la compania chinezeasca. Cele mai recente zvonuri spuneau ca Huawei va lansa acest telefon pliabil cu 5G undeva prin vara anului viitor, insa am putea vorbi de fapt despre o lansare abia prin toamna, totul in functie de modul in care va decurge procesul de dezvoltare al acestui nou produs.

“We are working on foldable phones. Foldable 5G phones.  Maybe sometime we will launch that, but not this time. Before the foldable phones, we are introducing the Huawei Mate 20 X.”

Huawei stie foarte bine ca va avea parte de concurenta foarte mare in segmentul telefoanelor pliabile, iar asta pentru ca Samsung vrea sa aiba deasemenea succes cu un produs propriu, care va fi lansat in 2019. Curajul Huawei si Samsung de a lansa telefoane pliabile inaintea altor companii va da nastere unui nou trend, daca ele vor fi suficient de bune, asa ca ramane de vazut in ce masura aceste modele de telefoane vor fi intr-adevar utile, dar si cat urmeaza sa coste.