Huawei va LANSA o PREMIERA URISA Inaintea Samsung

Huawei a anuntat o premiera uriasa inaintea celor de la Samsung, compania chinezeasca dorind sa-si uimeasca fanii din intreaga lume cu aceste noutati grozave.

huawei premiera samsung

Huawei a anuntat ca va lansa o premiera uriasa inaintea companiei Samsung, chinezii dezvaluindu-si planurile chiar saptamana trecuta, si vor cu orice mijloace sa-i intreaca pe coreeni pe piata smartphone. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat ca intentioneaza sa lanseze primul telefon pliabil care are conectivitate 5G, undeva prin vara anului viitor, iar daca acest lucru se va indeplini, atunci vorbim despre o adevarata premiera facuta de catre chinezi.

Huawei le-ar lua-o serios inainte celor de la Samsung, dar si oricaror altor producatori, daca ar reusi sa aduca pe piata un telefon pliabil care are conectivitate 5G, si care este cu adevarat util pentru consumatori, insa totul depinde de inginerii sai. Stim deja ca separat de Huawei Samsung este singura companie care si-a anuntat serios intentia de a lansa un telefon pliabil, insa exista si alti producatori de smartphone-uri care dezvolta asemenea proiecte in momentul de fata.

Huawei va LANSA o PREMIERA URISA Inaintea Samsung

Huawei anuntase initial ca acest prim telefon pliabil 5G al sau va ajunge pe piata in toamna acestui an, insa si-a schimbat planurile, din motive necunoscute, asa ca va trebui sa-l asteptam abia in vara anului 2019. Huawei, spre deosebire de Samsung, nu a dezvaluit informatii privind specificatiile acestui nou telefon pliabil, separat de faptul ca ar trebui sa aiba conectivitate 5G, asa ca nimeni nu stie ce fel de ecran va avea, sau cat de puternic va fi procesorul.

Huawei vrea totusi sa uimeasca si cu includerea tehnologiei 5G in telefonul sau pliabil, iar asta pentru ca Samsung a confirmat ca nu va oferi aceasta tehnologie in primul sau telefon pliabil, nici macar in Samsung GALAXY S10. Huawei a uimit cu multe premiere pentru MATE 20 Pro, va lansa seria P30 pana cand va aduce pe piata telefonul pliabil, insa abia pentru acesta este anuntata integrarea 5G de catre coreeni, desi n-ar fi surprinzator sa o vedem si in alte produse ale chinezilor.