Huawei P30 PRO: Noutatea INCREDIBILA pentru Telefon

Huawei P30 Pro are primele informatii despre lansare dezvaluite astazi, viitorul model de telefon al Huawei urmand a aduce o noutate incredibila.

Huawei P30 PRO 12 gb ram

Huawei P30 Pro este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania Huawei, iar conform unor informatii aparute astazi, urmeaza sa fie lansat cu o premiera incredibila pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, Huawei P30 Pro urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Huawei cu nu mai putinde 12 GB de memorie RAM, adica exact ceea ce este zvonit a ajunge si pentru Samsung GALAXY S10, capacitatea fiind una cu adevarat impresionanta.

Huawei P30 Pro cu 12 GB de memorie RAM ar fi cu adevarat uimitor, si le-ar oferi clientilor posibilitatea de a extinde functionalitatea telefonului prin folosirea de aplicatii mai complexe, dar exista mai mult de atat. Cei de la Huawei s-ar putea folosi de memoria RAM suplimentara inclusiv pentru a extinde functionalitatea Huawei P30 Pro bazata pe inteligenta artificiala, insa deocamdata nu prea exista detalii clare cu privire la ceea ce ar putea fi oferit pentru noi.

Huawei P30 PRO: Noutatea INCREDIBILA pentru Telefon

Huawei P30 Pro 12 gb ram 1

Huawei P30 Pro este doar unul dintre noile modele de telefoane pe care Huawei le anuntate pentru lansare in primavara anului 2019, versiunea standard P30 urmand a fi oferita cu 8 GB de memorie RAM. Desigur ca diferentele ar fi foarte mari in comparatie cu modelele pe care le vinde in momentul de fata compania chinezeasca, insa daca Samsung va integra 12 GB RAM in seria S10, atunci e de asteptat ca si Huawei P30 Pro sa fie lansat cu atat de multa memorie RAM.

Huawei P30 Pro nu va aduce doar mai multa memorie RAM decat seria anterioara, chiar daca in final nu vor fi 12 GB, ci doar 10 GB, ci va veni deasemenea cu noi camere imbunatatite, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile. Huawei P30 Pro va fi cel mai probabil lansat dupa seria S10 a celor de la Samsung, si ar putea fi mai scump de 1000 de euro, insa vom afla cu siguranta foarte multe detalii cu privire la aceasta serie in lunile urmatoare.