Huawei P30 PRO: Noutatea INCREDIBILA pentru Telefon

Huawei P30 Pro are primele informatii despre lansare dezvaluite astazi, viitorul model de telefon al Huawei urmand a aduce o noutate incredibila.

Huawei P30 PRO 12 gb ram

Huawei P30 Pro este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania Huawei, iar conform unor informatii aparute astazi, urmeaza sa fie lansat cu o premiera incredibila pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, Huawei P30 Pro urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Huawei cu nu mai putinde 12 GB de memorie RAM, adica exact ceea ce este zvonit a ajunge si pentru Samsung GALAXY S10, capacitatea fiind una cu adevarat impresionanta.

Huawei P30 Pro cu 12 GB de memorie RAM ar fi cu adevarat uimitor, si le-ar oferi clientilor posibilitatea de a extinde functionalitatea telefonului prin folosirea de aplicatii mai complexe, dar exista mai mult de atat. Cei de la Huawei s-ar putea folosi de memoria RAM suplimentara inclusiv pentru a extinde functionalitatea Huawei P30 Pro bazata pe inteligenta artificiala, insa deocamdata nu prea exista detalii clare cu privire la ceea ce ar putea fi oferit pentru noi.

Huawei P30 PRO: Noutatea INCREDIBILA pentru Telefon

Huawei P30 Pro 12 gb ram 1

Huawei P30 Pro este doar unul dintre noile modele de telefoane pe care Huawei le anuntate pentru lansare in primavara anului 2019, versiunea standard P30 urmand a fi oferita cu 8 GB de memorie RAM. Desigur ca diferentele ar fi foarte mari in comparatie cu modelele pe care le vinde in momentul de fata compania chinezeasca, insa daca Samsung va integra 12 GB RAM in seria S10, atunci e de asteptat ca si Huawei P30 Pro sa fie lansat cu atat de multa memorie RAM.

Huawei P30 Pro nu va aduce doar mai multa memorie RAM decat seria anterioara, chiar daca in final nu vor fi 12 GB, ci doar 10 GB, ci va veni deasemenea cu noi camere imbunatatite, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile. Huawei P30 Pro va fi cel mai probabil lansat dupa seria S10 a celor de la Samsung, si ar putea fi mai scump de 1000 de euro, insa vom afla cu siguranta foarte multe detalii cu privire la aceasta serie in lunile urmatoare.

12 COMENTARII

 1. Ce ascensiune incredibila are Huawei. Pana acum n-a auzit nici dracu de ei, sau de ciurucurile lor. Eu sincer nici nu stiam ca exista brandul asta pe piata. Si acum aflu uimit ca a mai intrat un jucator pe scena alaturi de Apple si Samsung

 2. Eu zic ca e doar pentru a prosti oamenii, la ce e nevoie de atâta ram? Eu folosesc si un Sony xz1 Compact si zboară cu 4g ram-i. Cumparati..

 3. Lumea a luat-o razna. Avem PC-uri cu 4 GB RAM, dar ne trebuie telefoane cu 12. Ca si cum te-ai muta intre gauri la golf cu un V12 sub capota.

 4. Ca sa poti deschide 10 jocuri si sa le tina in memorie , in testele alea stupide pe youtube.
  parca cineva deschide 10 jocuri odata.
  Memorie mai multa nu inseamna ca telefonul e mai rapid .

 5. Ideea este să încarci cât mai multă informație care să fie rulată din memoria ram.
  Nu știu cât ocupă un joc mare, însă cel mai probabil mai puțin de 2-3GB, ceea ce ar însemna că vreo 10GB îs ca să nu zici că n-ai.

 6. Pacat ca nu ne “prostesc” si Apple cu vreo 10 GB de ram in noile iPhone. Mai nou n-ai nevoie nici macar de rezolutie mai mare de 720p, dar… las’ ca merge si asa.

 7. Si Apple prosteste lumea cum ca nu e nevoie de mai mult de 720p la iPhone XR. Si-atunci de ce il vand asa de “ieftin”?