Fortnite: Halloween plin de Zombies cu Fortnitemares

Fortnite are prezentate in mod oficial hoardele de zombies care vor ocupa intreaga lume virtuala de Halloween, toti facand parte din Fortnitemares.

Fortnite halloween zombies

Fortnite este pregatit de Halloween de catre compania Epic Games, astfel ca hoarde peste hoarde de zombies au aparut in hartile din joc in ultimele zile, ca parte a Fortnitemares pentru sarbatoarea iubita de catre americani. In teaserul de mai jos puteti vedea ce urmeaza sa umple lumea Fortnite in urmatoarea saptamana, Fortnitemares aducand foarte multi zombies pe care sa-i ucideti de Halloween in timp ce va jucati cu ai vostri prieteni in lumea virtuala.

Fortnite are inclusi toti acesti zombies in modul Battle Royale, astfel ca jucatorii se pot lupta cu acesti zombies la fel cum se lupta cu alti jucatori, doar ca lucrurile ar trebui sa fie mult mai simple. Desigur ca fiecare monstru ucis in acest mod al Fortnite va aduce pentru utilizatori si recompense sub forma de diverse obiecte, iar partea interesanta este ca acesti monstri vor aparea in mod intermitent inclusiv in meciurile in care utilizatorii participa in cadrul jocului.

Fortnite: Halloween plin de Zombies cu Fortnitemares

Fortnite are in acest zombies una dintre cele mai mari noutati integrate pentru Fortnitemares cu ocazia Halloween-ului, noul mod de joc fiind deocamdata dezactivat din cauza unor probleme descoperite de catre Epic Games. Dupa ce Fortnitemares va fi relansat, jucatorii Fortnite vor fi nevoiti sa astepte 15 minute inainte de a putea accesa acest mod de joc, asa ca trebuie sa stiti si acest lucru daca de Halloween veti dori sa profitati de ceea ce are el de oferit.

Fortnite are deasemenea, cu ocazia Fortnitemares implementate si multe alte noutati interesante pe care jucatorii le vor putea descoperi chiar in ziua sarbatorii, asa ca va veti bucura de multe noutati atunci. Chiar ieri v-am prezentat noutatile pe care versiunea 6.20 a Fortnite le aduce pentru voi, asa ca stiati deja o parte dintre schimbarile care sunt oferite de catre cei de la Epic Games, asa ca nu va ramane decat sa va bucurati de toate noutatile.