iOS 12.1: DOUA NOI Functii CONFIRMATE de Apple

iOS 12.1 are doua nou functii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch confirmate chiar de catre compania Apple pentru clientii din lumea intreaga, iata care sunt.

iOS 12.1 noi functii

iOS 12.1 a avut publicat noaptea trecuta ghidul de utilizator pentru iPhone si iPad chiar de catre compania Apple, iar in el sunt detaliate doua noi functii pe care le va oferi compania Apple. Conform ghidului de utilizator pentru iOS 12.1, compania Apple va oferi pe seria iPhone XS/XR functia dual-SIM, care permite folosirea simultana a doua cartele pentru apeluri si navigare pe internet.

iOS 12.1 va aduce deasemenea si optiunea de a face apeluri FaceTime in grup, insa asta doar pe unele modele de telfeoane iPhone si tablete iPad care sunt compatibile cu ea. Acestea sunt principalele doua functii importante pe care iOS 12.1 le aduce pentru utilizatori, insa separat de ele, compania Apple va oferi inclusiv posibilitatea de a ajusta nivelul de adancime al pozelor facute cu iPhone XS/XR.

iOS 12.1: DOUA NOI Functii CONFIRMATE de Apple

iOS 12.1 noi functii 1

iOS 12.1 are functia pentru apeluri FaceTime in grup oferita dupa ce Apple a decis sa o integreze in versiuena initiala a iOS 12, dar a retras-o din motive care inca au ramas necunoscute. Separat de asta, functia dual-SIM a fost anuntata in conferinta pentru prezentarea iPhone XS/XR/Max, dar atunci s-a spus ca nu va fi disponibila imediat, asa ca va fi oferita incepand cu iOS 12.1.

iOS 12.1 nu are alte noutati majore separat de cele pe care le-am prezentat aici, insa rezolva alte probleme de functionare ale iPhone si iPad, aducand pe tablete inclusiv optiunea de a folosi FaceTime in modul landscape. Compania Apple ar putea anunta pentru iOS 12.1 si alte noutati in conferinta din 30 octombrie, dar ramane sa vedem atunci noutatile.