iPhone 2019. Asa ar putea Arata cu Decupaj MIC

iPhone 2019 ar putea fi lansat cu un decupaj mai mic de catre compania Apple, iar o prima imagine ne dezvaluie ce-ar putea sa ne ofere americanii.

iPhone 2019 decupaj mic

iPhone 2019 este viitoarea serie de telefoane pe care compania Apple vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar in imaginea de mai jos avem o posibila prezentare a design-ului care va fi oferit anul viitor. Dupa cum puteti vedea vorbim despre o presupunere ca iPhone 2019 va fi lansat cu decupaj ai mic decat in actualele modele de telefoane din seriile iPhone XS/XR.

iPhone 2019 cu un decupaj atat de mic ar arata exact precum un telefon din seria Huawei P20, dupa cum probabil v-ati si imaginat inainte de a citi aceste randuri. Desigur ca n-ar conta prea mult acest lucru din moment ce Huawei a luat ideea de decupaj de la Apple, dar ar fi ciudat sa vedem un decupaj atat de mic pentru iPhone 2019, cand el ar trebui sa dispara de tot.

iPhone 2019. Asa ar putea Arata cu Decupaj MIC

iPhone 2019 decupaj mic 1

iPhone 2019 va avea un design similar cu cel al actualelor modele ale companiei Apple, conform celor mai recente zvonuri aparute in legatura cu viitoarele modele. Cei de la Apple vor sa “mulga” inca un an cu design-ul oferit pentru actualele modele, iar lumea va cumpara in continuare iPhone 2019 pentru ca oricum nu se asteapta la schimbari mari de la Apple.

iPhone 2019 ar putea veni cu o camera tripla, in schimb, insa nu va asteptati ca Face ID sa dispara si sa fie inlocuit de un cititor de amprente sub ecran, pentru ca nu se va intampla. Seria iPhone 2019 este asteptata pentru lansare prin luna septembrie a anului 2019, asa ca pana atunci vom afla cu siguranta ce surprize are compania Apple in pregatire pentru noi.