Samsung GALAXY S10: Atat de TARE va ARATA fata de S9 si XS Max

Samsung GALAXY S10 apare astazi intr-o noua imagine care il compara cu Samsung GALAXY S9 si iPhone XS Max, iata cat de tare va arata noul design pentru telefon.

Samsung GALAXY S10 arata S9 XS Max

Samsung GALAXY S10 are parte astazi de o prima imagine care ne prezinta cum ar putea arata noul model de telefon in comparatie cu Samsung GALAXY S9 si iPhone XS Max in momentul in care a fost lansat. Imaginea de mai jos este una creata de catre un designer, deci vorbim despre un concept, nu despre o imagine reala a Samsung GALAXY S10, insa ea este facuta in baza unor informatii credibile furnizate de catre parteneri ai celor de la Samsung, sau poate chiar de catre oameni din companie.

Samsung GALAXY S10 a fost prezentat ca fiind pregatit pentru lansare de catre coreeni ca avand margini mult mai subtiri decat Samsung GALAXY S9, atat in partea superioara a panoului frontal, cat si in cea inferioara. In comparatie cu iPhone XS Max, diferentele sunt foarte mari pentru ceea ce urmeaza sa aduca Samsung GALAXY S10 pentru clienti, iar dupa cum puteti vedea, coreenii au inteles in sfarsit ca trebuie sa isi aduca telefoanele in linie cu trend-urile de design din 2018, macar.

Samsung GALAXY S10: Atat de TARE va ARATA fata de S9 si XS Max

Samsung GALAXY S10 arata S9 XS Max 1

Samsung GALAXY S10 ar putea avea inclusiv camerele ascunse sub ecran, in baza a ceea ce am vazut in cele mai recente zvonuri, insa aceasta schimbare radicala nu este 100% sigura, in principal pentru ca informatiile sunt cam contradictorii. Chiar si asa, Samsung GALAXY S10 se anunta a fi un telefon care va aduce un design radical schimbat in comparatie cu cele pe care compania coreeana le-a oferit pentru Samsung GALAXY S9, sau chiar Note 9.

Samsung GALAXY S10, daca va arata precum in imaginea de mai sus, atunci va avea un design mult mai bun decat cel al iPhone XS Max, mai ales ca nu va avea decupaj in ecran, si ar putea avea camera ascunsa. Ca sa fiu sincer, cred ca Samsung GALAXY S10 va fi un telefon care va aduce schimbari importante pentru fanii companiei coreene, si cred ca versiunea finala va semana destul de bine cu ceea ce vedem mai sus, insa zvonurile vor confirma asta in urmatoarele luni.

Articolul precedentiPhone X: eMAG are PRET REDUS Cu 2100 de LEI
Articolul următorTelefoane: Orange Romania are Promotii Excelente doar Online
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.