HALLOWEEN: SURPRIZA Pregatita de catre Google

HALLOWEEN vine cu o surpriza foarte interesanta pregatita de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce au gandit americanii.

halloween google

HALLOWEEN este o sarbatoare foarte importanta in intreaga lume, iar asta multumita americanilor care au stiut cum sa o prezinte astfel incat sa fie atractiva, iar cei de la Google o sarbatoresc astazi cu un doodle special. Google a avut intotdeauna de HALLOWEEN cate o surpriza pregatita pentru utilizatorii sai, iar in anul 2018 vorbim despre o imagine in care compania americana anunta lumea intreaga ca urmeaza sa inceapa cea mai infricosatoare sarbatoare.

HALLOWEEN este sarbatorit de catre Google inclusiv cu un joc special pe care compania il ofera pentru utilizatorii sai, acestia putand controla o fantoma printr-un labirint creat de catre inginerii companiei. In joc utilizatorii care acceseaza doodle-ul celor de la Google pentru HALLOWEEN vor putea sa adune puncte intalnindu-se cu alte persoane care sunt in joc reprezentate cu aceeasi culoare, sau sa piarda, daca intalnesc altele care sunt reprezentate de alte culori.

HALLOWEEN: SURPRIZA Pregatita de catre Google

halloween google 1

HALLOWEEN este o sarbatoare foarte importanta nu doar in SUA, ci si in intreaga lume, inclusiv in Romania, pentru ca dece sa nu ne bucuram de orice sarbatoare care ne aduce putina distractie, si eventual putin timp liber. Spre deosebire de SUA, unde de HALLOWEEN copiii umbla pe strazi in cautare de dulciuri, in Romania oamenii se rezuma la petreceri, iar acum Google ne ofera posibilitatea de a ne petrece timpul liber jucandu-ne cu o creatie de-a sa.

HALLOWEEN este o sarbatoare ce este celebrata in data de 31 octombrie a anului, deci in cursul noptii de astazi spre maine, si in cursul zilei de maine, asa ca veti avea motive sa va distrati alaturi de prieteni. Cu ocazia HALLOWEEN vom vedea, cel mai probabil, surprize si in alte servicii online ale Google, sau ale altor companii, insa ramane de vazut ce idei au inginerii companiilor, si cum vor putea sa ne surprinda cu ceea ce au pregatit pentru noi.