ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. CAND INCEPE, MESAJUL Google

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. Incepe pe 20 martie la ora 23:58 in Romania, iar Google are un mesaj special pentru toti romanii care il asteapta cu nerabdare.

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. Astazi 20 martie se sarbatoreste aceasta zi speciala din an, in care ziua devine egala cu noaptea, iar primavara cand incepe sa se cam instaleze, dar probabil ca ati sesizat deja asta multumita temperaturilor de afara. O zi atat de importanta nu putea fi trecuta cu vederea de catre cei de la Google, care sarbatoresc ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019 in Romania cu un doodle special chiar pe prima pagina in care ne spune si cand incepe in Romania schimbarea.

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. Cand incepe pe 20 martie stim, iar ziua devine mai lunga decat noaptea, iar asta inseamna ca se va lumina mai devreme, si se va intuneca mai tarziu, inainte de trecerea la ora de vara 2019. Din acel moment vom avea mai multa lumina dupa-amiaza, si mai putina dimineata, ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019 fiind un vestitor al venirii verii, cea care aduce temperaturile ridicate, si ne scapa de frigul din ultimele luni de zile.

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. Cand incepe pe 20 martie, Mesajul Google

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019 explicatie

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. Anul acesta, cand incepe la ora 23:58 a acestei zile am aflat de la Google, deci cu doua minute inainte sa intram in ziua de 21 martie, acesta fiind calculul specialistilor facut pentru trecerea de la primavara spre vara pentru anul acesta. ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019 este un prilej foarte bun sa va pregatiti pentru venirea verii, adica sa cautati hainele subtiri prin dulapuri, sa va pregatiti pentru a schimba cauciurile de iarna, si orice mai doriti voi sa faceti.

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. De astazi intram intr-o numaratoare inversa pana in data de 21 iunie, cand are loc solstitiul de vara 2019, moment in care vara “isi intra in drepturi”, iar temperaturile ridicate te vor convinge sa mergi direct la mare. ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019 aduce schimbari si pentru miscarile soarelui, care acum va incepe sa se invarta in jurul Ecuatorului, fiind tot mai aproape de pamant, iar de aici vor veni si temperaturile mai mari pe care le vom resimti.

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. In urmatoarea perioada si natura va intra in schimbare, astfel ca ar trebui sa vedem mult mai multi copaci infloriti, sau flori care isi “deschid petalele” pentru prima oara, totul multumita temperaturilor mai blande. ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019 este inceputul unei primaveri asteptata de catre foarte multa lume, iar cei de la Google o marcheaza ca atare pentru toti romanii, insa mai avem de asteptat pana cand ne vom putea bucura intr-adevar de toate temperaturile calde.

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. Acestea fiind spuse, nu uitati ca totul incepe astazi, 20 martie, de la ora 23:58.