Digi Mobil: Telefoane Doar cu Buletinul la 100 de Ani de Romania

Digi Mobil vinde telefoane doar in baza buletinului cu ocazia Implinirii Centenarului marii Uniri in Romania, iata ce oferte are operatorul de telefonie mobila.

digi mobil telefon buletin

Digi Mobil sarbatoreste centenarul Marii Uniri in Romania cu o oferta pentru clientii interesati sa cumpere telefoane mobile doar cu buletinul, ideea operatorului fiind una destul de interesanta. Mai exact, Digi Mobil are o lista de telefoane pe care le vinde in momentul de fata cu avans 0, la abonamente lunare foarte ieftine, astfel incat foarte multa lume isi poate permite sa cumpere modelul dorit dintr-o gama destul de variata de telefoane disponibile.

Digi Mobil are disponibile pentru vanzare cu avans 0 telefoane mobile ale caror preturi ajung pana la 3000 de LEI, astfel ca puteti cumpara un telefon performant, pe care sa il platiti exclusiv in rate la operator. Digi Mobil are si abonamente cu preturi care incep de la doar 2 euro, insa pretul abonamentului este platit separat de rata lunara pentru telefon, astfel ca trebuie sa luati in calcul si acest lucru cand mergeti sa va cumparati telefonul mobil doar cu buletinul.

Digi Mobil: Telefoane Doar cu Buletinul la 100 de Ani de Romania

Digi Mobil are si telefoane mai noi, si telefoane mai vechi, disponibile pentru vanzare in rate doar pe baza de buletin, asa ca veti gasi cu siguranta ce sa cumparati de la operatorul de telefonie mobila. Cei de la Digi Mobil ofera ratele pentru telefoane impreuna cu ING, deci va trebui sa platiti la aceasta banca toti banii pentru telefonul, sau telefoanele, pe care le cumparati, iar abonamentul il veti plati in continuare la operatorul detinut de catre RCS & RDS.

“In cinstea romanilor inovatori din ultimii 100 de ani, ne straduim sa avem azi cea mai buna tehnologie si cea mai buna oferta pentru romanii de azi si de maine, cu net mobil nelimitat in reteaua 4G si abonamente Digi Mobil care incep de la 1,92 euro/luna, TVA inclus.”

Digi Mobil intrece Telekom cu campanii de acest gen, astfel ca nu mai sunt disponibile telefoane de la 1 LEU, ci telefoane care pot fi cumparate fara a plati avans, doar in baza buletinului, si a unei analize facute pentru credit. Digi Mobil nu are doar telefoane disponibile fara avans, ci si telefoane care sunt disponibile cu avans destul de mare, pentru ca au si un pret de vanzare destul de mare, asa ca va trebui sa alegeti orice va doriti, in functie de buget.