Samsung GALAXY S10. Schimbarea MAJORA DORITA de TOTI

Samsung GALAXY S10. O schimbare extrem de importanta care este dorita de catre foarte multi fani a fost confirmata pentru noul model de telefon mobil.

Samsung GALAXY S10 iris scanner

Samsung GALAXY S10. O schimbare foarte importanta este decisa de catre compania Samsung in ceea ce priveste noul sau model de telefon, iar ea vine ca o surpriza totala pentru ca zvonurile anterioare spuneau altceva. Mai exact, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba eliminat iris scannerul din panoul frontal, impreuna cu intreaga functie biometrica pentru scanarea irisului, iar cititorul de amprente din ecran va prelua intreaga “responsabilitate” de securizare a telefoanelor.

Samsung GALAXY S10. Noul cititor de amprente integrat in ecran este ultrasonic, si superior celor optice integrate in telefoanele chinezesti, fiind nu doar mai exact in identificarea amprentei, ci si mult mai rapid. Zona de scanare a amprentei pentru acest tip de cititor este mult mai mare decat in cazul celor optice, astfel ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa ofere o experienta mai buna decat acele dispozitive, iar securitatea va fi una mai ridicata pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Schimbarea MAJORA DORITA de TOTI

Samsung GALAXY S10. Desi nu va exista recunoastere faciala bazata pe o camera 3D, compania coreeana va integra acest cititor de amprente sub ecranele principalelor doua modele pe care se pregateste sa le lanseze. Stim deja ca Samsung GALAXY S10 este dezvoltat in patru versiuni diferite, iar cea standard si cea Plus, inclusiv versiunea 5G, vor avea acest cititor ultrasonic de amprente integrat sub ecran, astfel ca doar modelul ieftin va ramane cu unul integrat in carcasa, poate si un iris scanner.

Samsung GALAXY S10. Separat de acest cititor de amprente integrat in ecran, compania Samsung intentioneaza sa implementeze si multe alte schimbari interesante pentru telefoanele sale, in principal pentru design. Samsung GALAXY S10 va fi pregatit pentru lansare pe piata in primavara anului 2019, cel mai probabil in cadrul Mobile World Congress 2019, insa lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin martie, asa cum se intampla in fiecare an.