Nokia 9. EXCLUSIV, Acesta va fi NOUL DESIGN

Nokia 9. Noul design exclusiv pentru noul telefon cu 5 camere a fost prezentat astazi multumita partenerilor HMD Global care il produc, iata cum arata.

nokia 9 design

Nokia 9. Lansarea acestui nou model de smartphone se apropie cu pasi repezi, asa ca astazi avem ocazia de a vedea un nou clip video care ne prezinta design-un final ales pentru viitorul telefon. Stim deja ca HMD Global are Nokia 9 in proces de dezvoltare de ceva vreme, iar in clipul video de mai jos vedem o reprezentare grafica 3D a telefonului in baza schitelor pe care compania finlandeza le-a trimis partenerilor care vor fabrica viitorul produs.

Nokia 9. Una dintre noutatile cele mai importante pe care telefonul urmeaza sa le aduca este camera cu 5 senzori de imagine pe care HMD Global vrea sa o ofere pentru clienti, ea urmand a inregistra imagini grozave. Deocamdata nu se stie ce fel de senzori de imagine urmeaza sa fie folositi in camera Nokia 9, dar cel mai probabil vor exista rezolutii variate pentru fiecare senzor in parte, si o functionalitate diferita in functie de ceea ce va dori sa faca utilizatorul cu ea.

Nokia 9. EXCLUSIV, Acesta va fi NOUL DESIGN

Nokia 9. Pe partea de design, telefonul seamana intr-o anumita masura cu cele ale companiei Samsung, si va avea o carcasa din sticla, un ecran cu diagonala de 5.9 inch si rezolutie QHD urmand a fi folosit. Este vizibil deasemenea un port USB-C in partea inferioara a carcasei, dar un port audio de 3.5mm va lipsi din Nokia 9, finlandezii parand sa fie convinsi ca aceasta tehnologie ar trebui sa dispara deasemenea inclusiv din telefoanele lor.

Nokia 9. Dupa cum v-am mai spus deja, noul model de telefon urmeaza sa ruleze Android 9, de la acest sistem de operare venind si confirmarea existentei sale, impreuna cu numele de cod folosit de catre finlandezi. Nokia 9 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 855, o baterie de 4150 mAh, 8 GB de memorie RAM, rezistenta la apa si praf, minim 128 GB spatiu de stocare, si cel mai probabil un pret pe masura tuturor noutatilor ce vor fi oferite.