iOS 12.1 – O NOUA Versiune a fost Lansata de Apple

ios 12.1 iphone xr

Apple a lansat noaptea trecuta o noua versiune a iOS 12.1 pentru clientii din lumea intreaga, compania americana luand toata lumea prin surprindere cu aceasta decizie. Vorbim despre o actualizare care este oferita deocamdata doar pentru telefoanele iPhone XR, cei de la Apple lansand build-ul 16B94 al iOS 12.1 pentru utilizatorii acestor modele de telefoane.

Saptamana trecuta a fost lansat build-ul 16B93 al iOS 12.1 pentru utilizatorii iPhone si iPad din lumea intreaga, iar actualizare aceasta minora pentru iPhone XR nu are vreo explicatie in spate. Desigur ca asta era de asteptat din moment ce Apple nu a publicat vreo lista de schimbari pentru noua versiune, ea ramanand neschimbata in raport cu versiunea originala a iOS 12.1

Cei care au instalat deja iOS 12.1 pe iPhone XR nu pot face update la aceasta noua versiune, ea fiind oferita doar pentru cei care inca nu au instalat iOS 12.1 pe aceste telefoane. De ce exista aceasta limitare nu se stie, insa schimbarea este cel mai probabil minora, asa ca toata lumea o va avea disponibila cand iOS 12.1.1 va fi lansat.

1 COMENTARIU

  1. “Cei care au instalat deja iOS 12.1 pe iPhone XR nu pot face update la aceasta noua versiune”

    ce-i drept e ca prin OTA spune ca e actual, dar prin iTunes merge facut update!