RCS & RDS. A INTRECUT TELEKOM in Numarul de CLIENTI

RCS & RDS. Grupul detinut de catre Digi Communications a intrecut Telekom in ceea ce priveste numarul de clienti din Romania in anul 2018, iata diferentele in cifre.

RCS & RDS intrecut telekom

RCS & RDS. Al patrulea cel mai mare operator telecom din Romania a devenit cel de-al treilea, conform datelor furnizate de catre Digi Communications in august, si de catre Telekom chiar in cursul acestei saptamani. RCS & RDS, care detine brand-urile Digi, a reusit sa treaca de 10 milioane de clienti la jumatatea acestui an, in timp ce Telekom a scazut cu mult sub aceasta cifra, in urma exodului masiv de clienti, dar si a dezactivarii cartelelor SIM inactive.

RCS & RDS. Conform datelor furnizate de catre Digi Communications in august 2018, compania romaneasca are aproximativ 10.4 milioane de clienti pentru toate serviciile fixe, mobile, sau de televiziune, pe care le ofera. Puteti vedea in imaginea de mai jos o impartire intre serviciile pe care RCS & RDS le ofera pentru clienti, si puteti vedea de unde vine aceasta cifra, ea fiind cu aproximativ 1 milion de clienti mai mare decat cea inregistrata de catre Telekom in T3 2018.

RCS & RDS. A INTRECUT TELEKOM in Numarul de CLIENTI

rcs & rds intrecut telekom 1
RCS & RDS. 10.4 milioane de clienti raportati in august 2018 pentru S1 2018.

RCS & RDS. Numarul de clienti ai serviciilor de televiziune este dublu fata de cel al Telekom, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru clientii serviciilor de internet fix, diferentele fiind foarte mari aici. In cazul serviciilor de telefonie mobila, si telefonie fixa, RCS & RDS are mai putini clienti decat cei de la Telekom, insa chiar si asa, diferenta generata de clientii serviciilor anterioare o compenseaza, si pune operatorul pe locul 3 in Romania, ca numar de clienti.

Segmentul clienților de servicii de televiziune a înregistrat o uşoară descreştere, de 1,4%, în T3 2018, ajungând la 1,45 milioane. În T3 2018 grupul Telekom Romania a raportat 1,15 milioane de clienți broadband (fix și mobil). Utilizatorii de voce (inclusiv FMC) au ajuns la 2,111 milioane la finalul celui de-al treilea trimestru al anului. La 30 septembrie 2018 baza totală de clienți ai Telekom Romania Mobile era de 4,6 milioane.

RCS & RDS. Prin Digi Mobil operatorul a reusit sa atraga multi clienti de la ceilalti operatori de telefonie mobila, aparent mai multi de la Telekom decat la altii, compania detinuta de Deutsche Telekom pierzand cateva milioane de clienti in ultimii ani. RCS & RDS a avut parte de o ascensiune surprinzatoare, iar dupa cum se prezinta lucrurile acum, ataca suprematia celor de la Vodafone si Orange, dar luand in calcul gama completa de servicii oferite.

10 COMENTARII

  1. Cei mai mari hoti din Ro. Nu le as mai folosi serviciile nici daca ar fi singurii disponibili. Angajatii lor sunt antrenati sa fie hoti si ei.

  2. Dar au un merit , rcs … au estompat foamea celorlalti operatori muisti …. si le-a facut dumping asa ca pt asta ii respect …..

  3. Sunt clientul lor de 3 ani, fara nicio reclamatie! Serviciile sunt ok. Inainte de RCS am fost abonat UPC, o mizerie de servicii, exact cand aveai nevoie cadea cate un serviciu.