Samsung GALAXY NOTE 10. ASA ARATA cu Ecranul URIAS

Samsung GALAXY NOTE 10. Asa ar arata noul model de telefon cu ecran urias pe care compania Samsung vrea sa il lanseze pe piata pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY NOTE 10 arata

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul model de smartphone pregatit pentru lansare de catre coreeni are parte astazi de o prima imagine care ne prezinta cum ar urma sa arate cu ecranul gigant, care are diagonala de 6.66 inch. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, vorbim despre un Samsung GALAXY NOTE 10 a carui ecran domina intregul panou frontal, fara ca marginile sa fie complet eliminate de catre cei de la Samsung, ceva ce este de asteptat.

Samsung GALAXY NOTE 10. Desi numarul 666 are o cu totul alta conotatie pentru intreaga lume, cei de la Samsung nu se tem, si se pare ca au pregatit ecranul care ar urma sa aduca o schimbare serioasa pentru serie de telefoane. Diagonala nu e aleasa nici intamplator de catre cei de la Samsung, iar asta pentru ca Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa aiba dimensiuni extrem de apropiate de cele ale Samsung GALAXY NOTE 9, deci accesoriile ar trebui sa fie compatibile cu el.

Samsung GALAXY NOTE 10. ASA ARATA cu Ecranul URIAS

Samsung GALAXY NOTE 10 arata 1

Samsung GALAXY NOTE 10. Se zvoneste si ca acest ecran cu diagonala de 6.66 inch urmeaza sa ofere rezolutie 4K pentru utilizatori, insa desigur ca aici nu prea exista un consens printre cei care promoveaza zvonurile. Chiar si asa, Samsung GALAXY NOTE 10 se anunta a fi un telefon extrem de interesant, iar asta pentru ca intra in lupta cu iPhone XS Max cu un ecran care este pe masura asteptarilor, dar e nevoie si de altele pentru ca telefonul sa aiba succes.

Samsung GALAXY NOTE 10. Dupa cum probabil va asteptati deja, lansarea noului model de telefon este asteptata pentru vara anului viitor, adica la foarte mult timp distanta de acest moment. Avand in vedere ecranul de diagonala mare care este anuntat pentru Samsung GALAXY NOTE 10, este de asteptat si ca pretul de vanzare sa fie unul pe masura schimbarilor, adica substantial peste valoarea de 1000 de dolari, aproape cat costa modelul de anul acesta.