Performantele Samsung GALAXY NOTE 10 vor fi DEZAMAGITOARE

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea performante dezamagitoare pentru clientii din lumea intreaga, un nou test de performante confirmand si un procesor nou pentru telefon.

Samsung GALAXY NOTE 10 performante

Samsung GALAXY NOTE 10 are astazi prezentat un prim test de performante care conforma faptul ca un nou chip Exynos 9825 urmeaza sa fie implementat pentru telefoanele care vor fi lansate luna viitoare. Puteti vedea in imaginea de mai jos care sunt rezultatele obtinute de catre Samsung GALAXY NOTE 10 in acest test, iar din pacate vorbim despre ceva complet dezamagitor cu privire la produsele companiei coreene asteptate de catre foarte multi fani.

Samsung GALAXY NOTE 10 nu va avea performante mai bune decat seria S10, in ciuda schimbarilor implementate, iar asta il pune din start intr-o pozitie inferioara in comparatie cu modelele concurente de pe piata. Desi s-a spus deasemenea ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea si un chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus implementat, se pare ca nici asta nu se va intampla, deci toti cei care vor cumpara telefoanele vor fi in dezavantaj.

Performantele Samsung GALAXY NOTE 10 vor fi DEZAMAGITOARE

Samsung GALAXY NOTE 10 performante exynos 9825
Test de performante Geekbench facut pe Samsung GALAXY NOTE 10.

Samsung GALAXY NOTE 10 are aceste performante raportate pentru versiunea cu 8 GB RAM, cel mai probabil cea care are si ecran cu diagonala de doar 6.3 inch, insa versiunile cu mai mult RAM nu vor fi mai performante. Era de asteptat ca noul telefon sa nu aduca vreo schimbare semnificativa din acest punct de vedere pentru performante, iar asta pentru ca nici seria S10 nu ofera performante foarte bune pentru clientii din lumea intreaga acum.

Din pacate pentru clientii din lumea intreaga, seria de telefoane Samsung GALAXY NOTE 10 nu va pune accent pe performante in momentul de fata deoarece nu exista acest interes in cadrul companiei coreene pentru asa ceva. Ei se concentreaza mai mult pe alte functii decat pe performante, dar asta le lasa telefoanele in urma in fata concurentei Android, doar telefoanele din seria iPhone XS, si cele ale Huawei cu procesoare vechi fiind in urma lor.

Pana anul viitor nu vor mai exista telefoane de la Samsung care sa aiba performante extrem de bune, si e foarte bine ca toata lumea sa fie constienta de acest lucru.