iPhone X. Decizie RADICALA a Apple din cauza iPhone XR

iPhone X. Apple este obligata sa ia o decizie radicala dupa ce vanzarile seriei iPhone XR sunt cu mult mai mici decat se astepta, iata ce a decis compania.

iphone x decizie xr

iPhone X. Compania Apple este fortata sa ia o decizie radicala, si complet neasteptata, privind telefoanele pe care le vinde, iar asta din cauza insuccesului seriei iPhone XR, lansata acum aproape o luna de zile. Conform unor informatii de astazi, preturile iPhone XR urmeaza sa fie substantial reduse de catre Apple in Japonia din cauza vanzarilor slabe, iar productia iPhone X va fi reinceputa pentru a creste vanzarile de telefoane in perioada sarbatorilor de iarna.

iPhone X. Se pare ca pretul nou pentru iPhone XR urmeaza sa fie redus cu 100 de dolari mai mic decat cel actual, iar reducerea ar urma sa fie “ascunsa” prin subventiile pe care opratorii le vor oferi la vanzarea telefoanelor. iPhone 8 inca ramane popular in Asia, pentru ac e ieftin, iar cei de la Apple urmeaza sa redeschida inclusiv productia pentru iPhone X, deoarece se pare ca inca mai exista oameni dornici sa cumpere acest model, desi ar fi mai scump decat iPhone XR.

iPhone X. Decizie RADICALA a Apple din cauza iPhone XR

iPhone X. Apple ar vrea sa vanda acest model doar in anumite piete dupa ce va reincepe productia, desigur fara a ni se spune care sunt acestea, insa simpla idee de a il repune in vanzare sugereaza o problema cu popularitatea modelelor actuale. Intarind aceasta idee, Apple vrea sa reduca preturile iPhone XR intr-o tara in care telefoanele sale erau extrem de populare, si era lider de piata, deci situatia e foarte rea, iar iPhone X este gasit ca solutie oarecum salvatoare.

Less than a month after releasing the iPhone XR, Apple Inc. is moving to offer subsidies to mobile-network operators in Japan to shore up sales of its least expensive new smartphone. The de facto discount of the handset, coupled with cuts in production plans, are a sign of limited enthusiasm among consumers for the model. Apple is actually restarting production of the iPhone X for sale in certain markets.

iPhone X. Reinceperea productiei iPhone X are legatura si cu faptul ca Apple trebuia sa cumpere de la Samsung un anumit numar de ecrane OLED, probabil pentru a beneficia de un pret preferential pentru componente. Vanzarile seriei iPhone XS sunt cel mai probabil sub asteptari, Apple are un exces de ecrane OLED, asa ca repune in vanzare un model vechi, mai ieftin, in speranta ca va reusi sa isi mai creasca vanzarile profitand de popularitatea sa.