SPARGEREA iPhone este din nou Posibila pentru Utilizatori

Spargerea iPhone este din nou posibila pentru cei interesati sa recupereze datele din telefoanele care ruleaza sistemul de operare iOS al celor de la Apple.

sparge iphone

Spargerea telefoanelor iPhone ale companiei Apple este din nou posibila, o companie specializata pe recuperarea de date din dispozitive electronice anuntand ca poate sa faca acest lucru pentru orice utilizatori. Vorbim aici despre telefoane iPhone care sunt blocate cu un cod de acces necunoscut de catre utilizator, sau terminale care au fost blocate in urma introducerii gresite de prea multe ori a codului de acces, compania spunand ca poate recupera date din dispozitive.

DriveSavers este compania care promite sa sparga orice fel de iPhone al utilizatorilor, insa la pretul de “numai” 3900 de dolari pentru fiecare interventie, o suma substantiala pentru un asemenea serviciu. Desigur ca DriveSavers nu spune si ce fel de tehnici foloseste pentru a obtine acces la telefoanele iPhone ale utilizatorilor care nu mai au acces la date, insa cel mai probabil vorbim despre exploit-uri cumparate de la hackeri pentru a accesa ceea ce se afla in terminale.

SPARGEREA iPhone este din nou Posibila pentru Utilizatori

Acum cateva luni a fost anuntat faptul ca spargerea telefoanelor iPhone este imposibila, si ca politia nu va mai putea accesa datele din terminalele celor anchetati, insa iata ca lucrurile se schimba. Compania DriveSavers este capabila sa extraga din telefoanele blocate orice fel de poze, mesaje SMS, clipuri video, notite, si o gama variata de alte informatii, majoritatea dintre ele fiind stocate in mod normal in iCloud, dar nu e clar daca pot fi luate date si de acolo.

Are you locked out of your iPhone or Android smartphone? Did you forget your passcode or did someone else type in the wrong passcode too many times? DriveSavers can help. Utilizing new technology, we have a 100% success rate with unlocking and recovering data from passcode-protected smartphones of every make, model and operating system with any length passcode, including phones and tablets with more complicated passcodes of six digits or more.

Spargerea iPhone ar trebui sa fie, in mod normal, imposibila, compania Apple asigurand toata lumea ca telefoanele lor sunt atat de bine gandite, incat nimeni nu poate extrage datele din ele in vreun fel. In realitate, se pare ca lucrurile sunt complet diferite, iar sistemele de securitate implementate de catre compania Apple pot fi depasite de catre compania DriveSavers, iar de asta ar putea profita inclusiv politia si nu numai.